LH cosmetics

Infinity Tool Box

Variant

716 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 115130

Infinity-verktygslåda är den optimala uppsättningen för att applicera smink. 8 borstar för ögon, bryn, ansikte och läppar samt LH cosmetics puderpuff för den perfekta finishen. Alla borstar fungerar lika bra med puder, flytande produkt och krämformuleringar. Borstarna är 100% veganska och gjorda av syntetiskt hår och FSC-certifierade trähandtag.

Innehåll:

Linerborste 300: Tack vare det vinklade skaftet , lättare att göra linjer och prickar. Även nybörjaren kan uppnå professionella resultat med Liner-borsten.

Precisionsborste 301: Borste designad för detaljer. Använd den för att definiera dina läppar eller lägga till små detaljer till din ögonmakeup. Den kan även användas för att täcka små fläckar.

Blanding brush small 303: Perfekt för att applicera och blanda produkt på små ytor. Den runda, kompakta borsten ger kontrollerad applicering på mindre områden som under ögonen.

Blanding brush 304: Perfekt borste för att applicera och blanda ögonskugga. Den kan även användas till highlighter och concealer.

Applikatorborste 305: En platt, rundad borste som fungerar utmärkt för att applicera concealer. Exakt applicering och täckning av mörka ringar under ögonen, finnar och fläckar, och den kan även användas för att applicera ögonskugga.

All over brush 306: En rund och fluffig all- rundare -borste. Utmärkt för att applicera highlighter, contour, rouge och ögonskugga.

Finishing brush 310: En mjuk och fluffig avslutande borste. För en mjuk applicering av puder, rouge och bronzer på ansikte och kropp. Ett utmärkt verktyg för att fixera sminket och för att få perfekta, rosiga kinder.

Vinklad borste 333: Perfekt borste för att sminka ögonbryn, eyeliner eller lägga till små detaljer till ditt märke -upp. Gör det enkelt att rita hårliknande linjer.

Powderpusten: Puderpusten gör appliceringen av puder lätt och ger en fin och jämn finish. Den kan användas för att fräscha upp sminket och får plats i även den minsta necessär. Puderpuffen kan med fördel användas som stöd och skydd vid sminkning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.