Akademikliniken Skincare

Akademikliniken Pure Lip Intense

Variant

278 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Salicylsyra
Salicylsyra

Beskrivning

Artikel: 57883

Akademikliniken Pure Lip Intense

Ett intensivt, återfuktande och skyddande läppbalsam som hjälper till att stärka hudens barriär på läpparna, och mjukgör på ett skonsamt, behagligt sätt. Tack vare patenterad antioxidant kan dina läppar även en successiv lätt volymökning vid regelbunden användning.

Detta läppbalsam är rikt på närande oljor och botaniska extrakt som reducerar hudirritation och skyddar mot väder och vind. Den är mjukgörande, skyddande, ger långvarig återfuktning, tillför glans och lätt volymökning och förebygger även flagighet. Ett måste i din handväska för välmående läppar!

  • Fri från vatten.

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera på läpparna vid behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.