Lösnaglar

Vilken form gillar du på dina lösnaglar? Fyrkantiga, rundade eller spetsiga? Oavsett vad du föredrar så är vi säkra på att du kan hitta det här. Testa det populära nagelsetet Depend Gel Kit, i kittet finns allt du behöver för att skulptera snygga naglar!


Lösnaglar

Vilken form gillar du på dina lösnaglar? Fyrkantiga, rundade eller spetsiga? Oavsett vad du föredrar så är vi säkra på att du kan hitta det här. Testa det populära nagelsetet Depend Gel Kit, i kittet finns allt du behöver för att skulptera snygga naglar!

Märke
  • Ardell (9)
  • Depend (27)
Betyg
36 Produkter

Lösnaglar

Önskar du dig vackra och välmanikyrerade naglar? Ibland vill man ha långa naglar, men man har inte tid att låta naglarna växa ut eller så har man inte tillräckligt bra nagelkvalitet för att det ska se snyggt ut. Då är lösnaglar den perfekta lösningen och här hos Nordicfeel hittar du ett brett urval av lösa naglar i olika utföranden och prisklasser.

Med eller utan nagellim

I vårt sortiment av lösnaglar hittar du både naglar som är självhäftande och sådana som sätts fast med hjälp av nagellim. Vilken typ du föredrar väljer du förstås själv men det kan vara något enklare att ta bort dem som häftar själva än att ta bort lösnaglar som är limmade. Här hittar du lim som passar alla typer av lösa naglar.

Köp populära Depend lösnaglar hos Nordicfeel

En av de största märkena inom lösnaglar på den svenska marknaden är Depend, som förutom naglar även erbjuder ett stort sortiment av nagellack. Hos Nordicfeel hittar du ett brett urval av Depend lösnaglar, både självhäftande och naglar som fästes med hjälp av nagellim. Depend Press & Go Short Square Silver Line ger dig nya, långa naglar på bara några minuter och du sätter fast dem med ett litet klick.

Olika sorters lösnaglar

Det finns olika typer av lösnaglar. På den ena varianten sitter limmet redan på lösnageln, som i princip blir självhäftande. Dessa naglar är oftast redan målade i olika mönster och du behöver bara lägga dem på dina naturliga naglar och trycka till en kort stund. Den andra sortens lösnaglar behöver du nagellim för att fästa.

Hur får man bort lösnaglar?

Hur får man bort lösnaglar som är fastlimmade? När du använder de lösnaglar vi erbjuder hos Nordicfeel är det i regel inte svårt att ta bort dina lösnaglar. Om du håller händerna i varmt vatten en längre stund brukar naglarna börja lossna, exempelvis om du tar ett långt bad. Du kan sedan försiktigt pilla bort dem. Om det inte fungerar direkt kan du använda lite nagellacksborttagare ur vårt sortiment. Här hittar du billiga lösnaglar för alla smaker!

Forma dina egna lösnaglar

När du använder lösnaglar som du själv limmar fast har vi mycket att välja på. Depend French Look 6 Artificial Nails Pink Short Square Design 24 Nails är en populär förpackning där du får 24 tippar som du själv limmar fast med hjälp av nagellim. De är enkla att sätta fast eftersom de är numrerade. Sätt en droppe nagellim på varje nagel och pressa tills all luft har tryckts bort.

Sätt färg på tillvaron

Naglarna är färdigformade och kan användas direkt, allt du behöver göra är att måla dem i valfri färg. Styla dina naglar som du själv vill, vi har ett brett urval av nagellack, nagelfiler, remover, nagellim och allt annat som du behöver för att alltid kunna visa upp perfekta naglar. När du har handlar dina varor hos Nordicfeel ordnar vi alltid hemleveransen snabbt och smidigt.

Vi har allt för vackra naglar

Vare sig du vill ha självhäftande lösnaglar eller själv vill limma fast och sedan måla dem, har vi allt här på nordicfeel.se som du kan tänkas behöva för att få snygga naglar som du alltid har önskat dig! Här hittar du även tillbehör som nagellack remover och självklart även ett stort sortiment av nagellack. För att förenkla ditt shoppande bjuder vi alltid på frakten!

Produkten har lagts i kundvagnen