Nagellacksborttagning

Ta bort nagellacket med en nagellacksborttagning innan det börjar lossna och blir fult. Välj en remover som passar dina naglar. Om du har torra och sköra naglar ska du välja en acetonfri remover. Om du är på resande fot kan det vara smidigt att ha med sig remover pads i handväskan. I sortimentet finns både miljömärkt och acetonfri nagellacksborttagning. Välj bland flera olika varianter: flaska, pads eller dip-in!


Nagellacksborttagning

Ta bort nagellacket med en nagellacksborttagning innan det börjar lossna och blir fult. Välj en remover som passar dina naglar. Om du har torra och sköra naglar ska du välja en acetonfri remover. Om du är på resande fot kan det vara smidigt att ha med sig remover pads i handväskan. I sortimentet finns både miljömärkt och acetonfri nagellacksborttagning. Välj bland flera olika varianter: flaska, pads eller dip-in!

Märke
 • Depend (11)
 • Essie (1)
 • IsaDora (2)
 • Kure Bazaar (1)
 • LONDONTOWN (1)
 • Mavala (4)
 • OPI (4)
Produkttyp
 • Nagellacksborttagning (7)
 • Pads (4)
 • Dip-in remover (2)
 • Korrigeringspenna (1)
Betyg
 • (5)
 • (1)
24 Produkter

Nagellacksborttagning

Om du gillar att matcha ditt nagellack med din övriga stil behöver du ha en bra produkt för nagellacksborttagning, annars är det i princip omöjligt att ta bort nagellack. Hos NordicFeel kan du välja mellan många bra produkter som gör jobbet lekande lätt. Tänk på att aceton torkar ut dina naglar så köp en nagellacksremover som vårdar och gör dina naglar mer hållbara.

Köp vår nagellacksborttagning istället för att köpa aceton

Om du brukar köpa aceton för att ta bort ditt nagellack med rekommenderar vi dig att tänka om! En nagellacksremover av hög kvalitet innehåller olja som vårdar och stärker dina naglar istället för att torka ut dem och vi har remover för olika nageltyper. Hos Nordic Feel finns allt du behöver för dina naglar och du beställer enkelt dina produkter med fri frakt, fria returer och snabba leveranser,

Använd inte aceton utan olja till dina naglar

När du använder aceton utan olja för att ta bort nagellack torkar du samtidigt ut dina naglar och nagelband. Det gör naglarna skörare och nagelbanden kan lätt flisa upp sig. Använd istället en nagellacksborttagning med olja och komplettera gärna med vårdande olja till dina nagelband så håller sig naglarna starka och friska och du kan visa upp vackra händer.

Nagellacksborttagning går lekande lätt med rätt produkt

Det kan ta tid och vara tråkigt att ta bort nagellack. Använder du rätt nagellacksborttagning och låter medlet verka några sekunder innan du tar bort det går allt mycket lättare. En corrector pen hjälper dig enkelt och snabbt att ta bort nagellack som hamnat fel under appliceringen. Lägg alltid underlack först, då går borttagningen av nagellacket lättare.

Enkelt att ta bort nagellack utan aceton med våra produkter

Om du tycker det är svårt att ta bort nagellack utan aceton ska du prova våra acetonfria nagellacksborttagare och se hur lätt det går! Prova O2 Nail Polish Remover, pads som är fria från aceton och parfym samtidigt som de är effektiva och skonsamma för dina naglar. Du hittar också Depend Ecolabelled Svanen Remover, en miljömärkt och doftfri nagellacksborttagning som gör jobbet snabbt och skonsamt. Tänk på att vårda dina nagelband, använd gärna en vårdande nagelbandsolja som L'Occitane Nail & Cuticle Nourishing Oil som stärker dina naglar och mjukgör nagelbanden.

Nagellacksborttagning enkelt, skonsamt och doftfritt

Vackert målade naglar piggar upp, men nagellack på fel ställe eller avflagat lack är inte snyggt. Vi har alla produkter du behöver för att ta bort ditt nagellack snabbt och lätt. Våra produkter är acetonfria vilket inte torkar ut dina naglar och på nordicfeel.se erbjuder vi produkter anpassade till olika typer av naglar. Du hittar också doftfri och miljövänlig nagellacksborttagning hos oss. Leveransen sker snabbt och fraktfritt hem till dig!

Olika sorters nagellacksborttagning

Hos Nordicfeel hittar du olika sorters nagellacksborttagning. Det klassiska medlet i flaska används med bomullspads, färdiga pads på burk är klara att användas och för dip-in produkter behövs inga pads. Placera bra fingret i burken och vrid om så tar skumgummimaterialet i burken snabbt bort nagellacket. Alla produkterna är effektiva och skonsamma, passa på att beställ hem och prova ut din favorit. Alltid fri frakt, snabba leveranser och fria returer hos Nordens största skönhetsbutik på nätet.

Beställ dina nagelvårdsprodukter redan idag hos Nordicfeel!

I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att ta hand om dina naglar på bästa sätt. Nagellacksborttagning som skonsamt och effektivt tar bort ditt gamla nagellack på det sätt som passar dig bäst är en bra början. Komplettera din beställning med vårdande nagelbandsolja och nytt, fräscht lack för perfekta naglar. Du får alltid fri frakt, fria returer och snabba leveranser från Nordicfeel!

Produkten har lagts i kundvagnen