Xlash

Pro

Eyelash Serum

Storlek

699 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 25971

Xlash Pro är samma formula som bästsäljaren Xlash fast i dubbel storlek. Den exklusiva, högteknologiska formulan har tagits fram baserat på avancerad vetenskap för att säkerställa vackra och välmående fransar.

Xlash Ögonfransserum är Sveriges bästsäljande ögonfransserum som med hjälp av aktiva, återfuktande och lugnande ingredienser får dina ögonfransar att se längre och fylligare ut efter bara 28 dagar.

• Oöppnad förpackning håller i 2 år

• Öppnad förpackning bör användas inom 12 månader

• Förvara i kylskåp för längsta hållbarhet

Användning:

Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta med anpassad ansiktsrengöring innan du applicerar Xlash Pro. Applicera som eyeliner, en tunn, jämn linje av serumet på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker. Kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.