Lösögonfransar

Framhäv dina ögon med ett par lösögonfransar! Hos oss kan du hitta lösögonfransar till alla tillfällen, oavsett om du vill skapa en naturlig look eller helt enkelt vill framhäva dina ögon lite extra med ett par dramatiska lösögonfransar. Vi har bra lösögonfransar från märken som ArdellDepend och Eylure.

120 Artiklar
(2)
Ardell
Duo Brush On Lash Adhesive
Ardell
Naked Lashes
DIY Eyelash Extensions 56 pcs
(1)
Andrea
DUO Quick-set Brush-on Adhesive Clear
5 g
(1)
Ardell
Lash Trios
(3)
Ardell
LashTite For Individual Lashes
Dark
(1)
Ardell
Studio Effects Demi Wispies
Black
(1)
Ardell
Lashfree Remover For Individual Lashes
5 ml
Ardell
Naked Lashes
Trios Kit 32 pcs
essence
Lash Glue
4,7 g
(2)
Ardell
Baby Demi Wispies
Black
(1)
Ardell
Magnetic Lash & Liner Kit Demi Wispies
essence
Lashes To Impress
07 Bundled Single Lashes
Ardell
Demi Wispies
Black
(1)
Ardell
Fashion Lashes
120 Black
MAC Cosmetics
Duo Brush On Striplash Adhesive Latex Free, Dark
5 g
Ardell
Magnetic Lash & Liner Kit Wispies
Ardell
Wispies
700
Ardell
Fashion Lashes
110 Black
Ardell
Naked Lash 420
(1)
Ardell
Individual Knot-free
Combo black
Ardell
Double Up Individuals Knot-free Combo-pack
MAC Cosmetics
Duo Brush On Striplash Adhesive Latex Free, White/Clear
5 g
(3)
Ardell
Individual Lash
Long Black
(3)
Ardell
Studio Effects
105 Black
(2)
Ardell
Individual Lash
Short Black
essence
Lashes To Impress
03 Half Lashes
(2)
Ardell
LashTite For Individual Lashes
Clear
(1)
MAC Cosmetics
Duo Adhesive
14 g
(2)
Ardell
Double Up Demi Wispies
Black
(1)
Ardell
Magnetic Lash & Liner Kit 110
(3)
Ardell
Individual Knot-free
Medium Black
(4)
Ardell
Wispies
113 Black
Ardell
3D Faux Mink
853
(4)
Ardell
Baby Wispies
Black
(1)
Ardell
3D Faux Mink
857
Ardell
DUO Active Brush On
Clear 4,6 g
Ardell
Faux Mink Wispies
(3)
Ardell
Brush On Lash Adhesive
(3)
Depend
Eyelash Applicator
Perfect Eye
Andrea
DUO 2-in-1 Brush-On Adhesive Clear & Dark
5 g
Depend
Perfect Eye Eyelashes
Tyra
(1)
Ardell
Magnetic Gel Liner
3 g
Ardell
Wispies
701
Sweed
No Lash-Lash
The Signature
Ardell
Studio Effects Wispies
Black
Ardell
Magnetic Megahold
110
Ardell
Extension FX B Curl
Ardell
Faux Mink Demi Wispies
Visar 48 av 120 Artiklar
Visa fler produkter

Lösögonfransar

Vilka lösögonfransar passar mig?

Med längre fransar framhävs ögonen och ser något större ut. Det finns mängder av olika varianter av lösögonfransar att välja bland, både sådana som ser naturliga ut men även mer dramatiska varianter som passar perfekt när du verkligen vill synas. Här hittar du kvalitativa lösögonfransar som både ger dig fylligare fransar, längre fransar eller mer definierade fransar. Oroar du dig för hur du ska sätta fast dem? Du kan vara lugn, vi hjälper dig!

Att välja lösögonfransar kan kännas svårt, särskilt med tanke på det breda utbud som finns. För att göra ditt val enklare är det bra att fundera på vilken look du vill eftersträva. Vill du helt enkelt få lite längre fransar utan att det ser onaturligt ut? Eller är du snarare på jakt efter fylligare, större och "extra-allt"-fransar? Här hittar du både naturliga fransar och även mer utstickande fransar som passar perfekt för en fest eller liknande. Förutom längd och fyllighet finns det även olika form på ögonfransarna att välja bland. Till exempel är vissa lösögonfransar längre och tjockare utåt kanterna, medan andra påminner om Twiggy-fransar. För dig som vill ha ett naturligt alternativ finns även singelfransar, en variant där du fäster två fransar i taget. Detta kan ta lite längre tid men resultatet blir ofta väldigt naturligt. Dessutom kommer det inte synas lika mycket om du råkar tappa en frans eller två.

Lösögonfransar kan du använda när som helst – från nyårsfesten till skolan. För att hitta lösögonfransar som verkligen passar just dig finns det egentligen inget annat att göra än att testa dig fram. Om du redan har en vision om vad du gillar och hur du vill se ut är det såklart lättare att sålla bort ointressanta alternativ. Till vänster kan du filtrera sökningen efter vilken effekt du vill ha, exempelvis förlängande, markerande, volymgivande eller stadga. Ofta behöver du inte måla fransarna med mascara, men du kan om du vill.

Så här sätter du på lösögonfransar

Att sätta på lösögonfransar verkar otroligt svårt och det är många som drar sig från att ens testa. Men du kan vara lugn. Det är faktiskt inte särskilt svårt om du följer våra enkla knep. Om du ska applicera en hel fransrad behöver du oftast klippa av dem något eftersom de oftast är för långa. Klipp fransarna i ytterkanten och måtta hela tiden genom att hålla de på din egen fransrad. Applicera sedan limmet på din ovansida av handen. Doppa fransraden i limmet – var noga med att undvika lim på själva fransarna. Ofta kan det vara lättare att hålla fransarna med en pincett eftersom de är väldigt små och nätta. Låt limmet torka ca 30 sekunder så blir det lite klibbigare och lättare att sätta fast. Tryck fast fransraden på ögonlocket så nära din egen fransrad som möjligt (men ändå på själva huden), börja i ytterkanten och jobba dig inåt. Tryck försiktigt. Innan du börjar med appliceringen är det bra om du målar en linje med svart eyeliner, då slipper du en hudfärgad glipa mellan fransar och eyeliner.

Så tar du bort lösögonfransar

När du ska ta bort lösögonfransar är det viktigt att du är väldigt försiktig. De flesta limmen är latexbaserade så oftast är de väldigt lätta att ta av. Dra försiktigt i lösögonfransarna, de ska lossna direkt. Om du har rester kvar av lim kan du tvätta ansiktet med ljummet vatten och sminkborttagning.

Magnetiska ögonfransar - Magnetic lashes

Det har aldrig varit så enkelt att få snygga fransar som med magnetiska lösögonfransar (magnetic lashes)! Dessa fransar appliceras utan lim och har istället  nästintill osynliga magneter som smidigt fäster fäster ihop fransarna eller med tillhörande eyeliner. Dessa Lösögonfransarna ger ett mer neutralt utseende eftersom de fäster mot eyelinern precis vid din egen franslinje.