IDUN Minerals

Magna Water Magic Mascara

Black
229 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: 99181
Voluminösa och definierade fransar i ett svep som enkelt tvättas bort. IDUN Minerals Mascara Magna Water Magic ger dina ögonfransar volym och definition. Den högpigmenterade formulan ger en djup svart färg med en lätt byggbar och krämig konsistens. Varje frans omges av ett viktlöst lager av vårdande ingredienser. Denna magiska formula tvättas enkelt bort med bara vatten. Det behöver inte vara vatten av en viss temperatur utan den släpper direkt när du sminkar av dig.
IDUN Minerals Mascara Magna Water Magic är vegansk, parfymfri och oftalmologiskt testad och passar även personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare.
Den lätta förpackningen minimerar den totala materialförbrukningen och koldioxidutsläppen under transport. Både hylsan och locket är gjorda utav ljusa monomaterial som gör dem lätta att återvinna.
Användning:
Applicera på ögonfransarna från rot till topp med den täta gummiborsten som ger jämn fördelning och en definierad och voluminös finish. Bygg enkelt upp volymen genom att upprepade gånger stryka med borsten. Tvättas enkelt bort endast vatten och produkten lossnar från fransarna.
Tänk på miljön och återvinn din förpackning. Med Bower-appen får du pengar tillbaka när du återvinner IDUN Minerals förpackningar.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.