LH cosmetics

Infinity Power Lash - Lengthening

Black

Färg

174 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: 115185

Drömmer du om långa, förföriska fransar? Då har vi svaret i Infinity Power Lash Lengthening Mascara. Denna mascara gör att dina fransar ser både längre och fylligare ut redan från första användningen. Den unika formulan med en krämig textur omsluter varje frans för en intensiv men ändå naturlig look. Berikad med återfuktande och stärkande ingredienser som pro-vitamin B5, jojoba och kokosolja samt vitamin E. Den flexibla borsten är designad för att nå, separera och definiera varje frans för att uppnå maximal längd. Den är såklart 100% vegansk.

Tips från makeupartisten

-Har du raka fransar kan du börja med att böja dem med en ögonfransböjare och använd sedan Infinity Power Lash Waterproof Mascara som primer. Låt torka och applicera sedan Infinity Power Lash Lengthening eller Soft Volume Mascara över för mer längd eller volym.

-Om det är någon klibbighet runt fransarna, låt mascaran torka innan ta bort den med en torr bomullspinne.

-För att uppnå ett resultat med både längd och volym bör du kombinera både Infinity Power Lash Lengthening och Soft Volume Mascara. Börja med Soft Volume, låt torka och lägg sedan till ett eller flera lager förlängning för mer längd.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.