Mascara

Framhäv dina ögon med en mascara! Svep några drag med mascara över fransarna och du får omedelbart markerade fransar. Om du gillar ett mer naturligt resultat ska du välja en brun mascara, vill du ha ett mer intensivt resultat väljer du en svart mascara. Här hittar du mascara från bland annat LorealIsaDora och LancomeHär hittar du alla vattenfasta mascaror. 

386 Artiklar
(188)
Lancôme
Hypnôse Mascara
01 Black 6 ml
(56)
Lancôme
Hypnôse Volume-À-Porter Mascara
Black 6.5 ml
(57)
Sensai
Mascara 38°C Volumising
MV-1 Black (Volumising) 8 ml
(75)
Lancôme
Definicils Mascara
N°01 Black 6 ml
(7)
Maybelline
Sky High Mascara
Black 7,2 ml
(85)
L'Oréal Paris
Telescopic Mascara
Black 8 ml
(151)
Clinique
Lash Power Mascara
Black Onyx 6 ml
(32)
Lancôme
Hypnôse Doll Eyes
Mascara Black Waterproof 6 ml
(5)
Lancôme
Lash Idole Mascara
8 ml
(20)
Clinique
High Impact Zero Gravity Mascara
Black 8 ml
(58)
Clinique
High Impact Mascara
Black 7 ml
(82)
Sensai
Mascara 38°C
M-1 Black 6 ml
(14)
Sensai
Mascara Lash Volumiser 38 C
10 ml
(205)
Max Factor
2000 Calorie Dramatic Volume Mascara
N°01 Black
(194)
Max Factor
Masterpiece Max Mascara
Mascara N°01 Black
(27)
Clarins
Wonder Perfect Mascara 4D
01 Perfect Black 8 ml
(1)
Maybelline
Sky High Mascara
Black Waterproof 6 ml
(28)
Sensai
Mascara 38°C Separating & Lengthening
MSL-1 Black 7,5 ml
Sweed
Cloud Mascara
Black 12 ml
(37)
Lancôme
Hypnôse Doll Eyes Mascara
N°01 So Black 6 ml
(188)
Lancôme
Hypnôse Mascara
N°02 Brown 6 ml
(21)
Maybelline
Lash Sensational
Lash Multiplying Mascara Intense Black 9 ml
(151)
Clinique
Lash Power Mascara
Dark Chocolate 6 ml
Sweed
Cloud Gift Set
(26)
Lancôme
Hypnôse Waterproof Mascara
Waterproof Nr01 Black 6 ml
(39)
Lancôme
Hypnôse Drama Mascara
Mascara N°01 Black 6.5 ml
(33)
L'Oréal Paris
Telescopic Mascara
Carbon Black
(2)
MAC Cosmetics
Extended Play Gigablack Lash Mascara
Intense Black 5.6 g
(64)
Clarins
Supra Volume Mascara
01 Black 7 ml
(14)
Clinique
High Impact Waterproof Mascara
Black 8 ml
(1)
Lancôme
Hypnôse Mascara
Extra Black 6 ml
(112)
Max Factor
False Lash Effect Mascara
Mascara N°01 Black 13 ml
(14)
Lancôme
Hypnôse Drama Mascara Waterproof
Mascara Waterproof N°01 6 ml
(72)
Max Factor
Clump Defy Mascara
Mascara 01 Black 13 ml
(4)
Lenoites
Eyelash Activating Serum Mascara
(1)
Sweed
Lash Lift Mascara
Black 8 ml
Fiberwig
Dramatic Length
Black 7,2 g
(11)
Fiberwig
d.j.v. MIARAY beautenizer
Volume Lash Captivating Volume 8 ml
(19)
Lancôme
Grandiôse Mascara
01 Black 6 ml
(5)
essence
Lash Princess False Lash Effect Mascara
12 ml
(4)
Lancôme
Lash Idôle Mascara Waterproof
01 Black 8 ml
(58)
Clinique
High Impact Mascara
Black/Brown 7 ml
(22)
L'Oréal Paris
Volume Million Lashes Mascara
Mascara Black 9 ml
(2)
Lancôme
Monsieur Big Mascara
01 Black 10 ml
Sweed
Lash Lift Gift Set
(23)
Max Factor
Volume Infusion Mascara
01 Black 13 ml
(5)
Maybelline
Lash Sensational
Full Fan Effect Black Waterproof 9.5 ml
(9)
Helena Rubinstein
Lash Queen Feline Blacks Mascara
01 Black 7 ml
Visar 48 av 386 Artiklar
Visa fler produkter

Mascara

Mascara

Den första mascaran skapades av kemisten T. L Williams åt hans syster Mabel och var baserad på vaselin och var gjord i kakform. Detta blev startskottet för företaget Maybelline, som är en kombination av Mabel och vaselin. Den första mascaran i cylinderform med borste i skapades 1958 av Max Factor och kallades Mascara Wand, där ”wand” betyder trollstpö. Att mascara kan skapa magi och förtrollande ögon håller vi på NordicFeel helt och hållet med om! I vårt sortiment hittar du magiska mascaror från de båda grundarna Maybelline och Max Factor, men också från andra varumärken som alla blivit kända för sina mascaror, som Lancôme och L’Oréal. I vår webbshop hittar du mascaror i flera färger. Svart för en intensiv blick, brun för dig som är blond eller vill ha en mer vardaglig look. Prova gärna blå mascara för extra djup i dina ögon. Ibland kan det räcka med en färgad mascara längst ut på franstopparna för att få mer intensitet i blicken.

Så tar du bort vattenfast mascara

Vattenfast mascara är väldigt praktiskt när man ska utsätta sminket för regn, tårar eller bad. Men den vattenfasta mascaran kan också vara svår att ta bort om du inte använder rätt produkter. För dig som använder vattenfast mascara är det viktigt att ha en sminkborttagning som är lämpad för att ta bort vattenfast smink. Men hur gör man för att ta bort vattenfast mascara? 1. Fukta en bomullsrondell med sminkborttagning som är lämpad för vattenfast mascara. 2. Håll bomullsrondellen mot fransarna i 5–10 sekunder. 3. Svep sedan försiktigt i riktningen som fransarna växer. Det är viktigt att vara varsam så att du inte sliter bort några fransar. 4. Upprepa stegen tills den vattenfasta mascaran är helt borta. 5. Avsluta med ansiktsrengöring och en återfuktande ögonkräm.

Jag får inte tillräckligt med volym fast jag använder flera lager

Ja, det är tyvärr så för många. Andra behöver bara lägga på ett ynka lager mascara för att få de längsta och fylligaste fransarna man sett, medan man själv kanske måste kämpa med flera lager eller använda flera olika sorters mascaror. Ibland finns det inga genvägar, men här kommer tips för vackra, långa fylliga fransar. 1. Använd primer Med en primer skapar du en bra bas som gör att mascaran fäster bättre. I Nordicfeels sortiment hittar du t ex primer från Glo Minerals. 2. Flera lager Det bästa sättet att öka volymen och längden på dina fransar är att lägga flera lager. Låt torka något mellan appliceringarna. Använd separat borste eller franskam, Kom ihåg, inga hopklistrade spindelben som far åt alla håll. Det gör ingen glad. 3. Mascaror med dubbeleffekt För vissa fungerar det utmärkt att använda en mascara och bygga upp flera lager med. För andra medför varje nytt lager att fransarna klumpar ihop sig. Då är det bättre att använda mascaror med dubbel effekt, som exempelvis Loreal Double Extension-mascara som innehåller en ljusare grundfärg som du bygger upp fransen med och en vanlig mascara som du omsluter grunden med. De båda produkterna finns i var sin ände av cylindern, enkelt och smidigt. Du hittar olika varianter i Nordicfeels webbshop.

Långa ögonfransar

Hur får man långa ögonfransar? En bra mascara och ett ögonfransserum är lösningen för dig som vill ha långa ögonfransar. Köp ett serum och använd varje kväll för att skynda på fransarnas tillväxt. Efter bara några veckor kommer du att se att dina ögonfransar blir längre. Välj en mascara som passar dina ögonfransar. Om du har korta ögonfransar ska du satsa på en separerande mascara. Långa ögonfransar är rätt förlåtande oavsett vilken mascara man väljer, så det är mest en smaksak.

På jakt efter den bästa mascaran?

I vårt sortiment hittar du mängder av mascaror i alla prisklasser. Välj mascara utefter ditt behov! Är du ute efter en blå mascara? Eller kanske en mascara med liten borste? Vad du än söker efter så är vi säkra på att du kommer hitta det här! Använd filtreringen för att hitta din perfekta mascara. Om du har svårt att välja kan du alltid testa någon av våra favoriter: Lancome mascara eller IsaDora mascara.

Brun mascara

Om du är ute efter naturliga ögonfransar ska du satsa på en brun mascara. En brun mascara ger inte lika intensiv färg som en svart mascara. På sommaren kan det vara fint att byta ut sin vanliga svarta mot en brun mascara för att få en naturlig, osminkad look.