Blotting papers

Fet hy? Blank panna? Då är Blotting Paper räddningen för dig! Perfekt att ha med sig i väskan när glansen börjar träda fram. Det tunna pappret absorberar överflödigt fett och håller huden matt utan att det förstör din makeup. Använd Blotting Paper när du känner att du börjar bli blank i pannan, så mattar du ner huden direkt! För ett snyggt, matt resultat som varar! Testa någon av favoriterna från NYX, Holika Holika eller Shiseido.

Visar 48 av 2 Artiklar
Visa fler produkter

Blotting papers

Blotting paper – räddningen för fet & blank hy

Blotting paper är en vardagshjälte för dig som tenderar att bli blank i hyn. Med blotting paper i handväskan får du snabbt bort överflödigt fett utan att det förstör ditt smink. De tunna papperna är designade för att snabbt absorbera fett som gör att din hy ser blank ut. Blotting paper hjälper dig att bibehålla en matt och fräsch hud hela dagen. När du känner att huden börjar bli glansig, ta upp ett blotting paper från handväskan och dutta pappret i ansiktet där du är blank. Om du har lätt för att få finnar och blank hy kan du testa NYX Blotting Paper som innehåller salicylsyra.

Vad är blotting paper?

Blotting paper är ett extra absorberande ark som motverkar glansig hud. De tunna arken innehåller ofta ingredienser som salicylsyra, ris och bomull. Blotting paper är verkligen en fantastisk sminkprodukt för dig med fet hy eller för dig som tenderar att bli glansig i t-zonen. De kommer ofta i en praktisk förpackning som är så liten att du kan ha med dig den överallt. Du slipper tänka på att ta med dig hela sminkväskan med puder och andra mattande produkter.

Blotting papers absorberar allt överflödigt talg, så att du får en matt och fin hud som varar. Om du känner att du ofta får glansig hy så är blotting paper din räddning!