Makeupsvamp

Med en sminksvamp, eller beautyblender som det även kallas får du en jämn och naturlig makeupbas med byggbar täckning. En beautyblender kan även användas till att applicera rouge och bronzer. Beautyblendern är enkel att använda, bara fukta den i vatten och krama ur så är den redo att använda! Testa någon av favoriterna från Beautyblender och Real Techniques.

45 Artiklar
LH cosmetics
The Powder Puff
(42)
Beautyblender
Pink
(1)
Real Techniques
Miracle Sponge
Complexion Sponge
-60%
(3)
Sense of Youty
Makeup Sponge
1 pcs
(11)
Real Techniques
Miracle Complexion Sponge
2Psc
essence
Makeup And Baking Sponge
(4)
Sensai
Total Finish Foundation Sponge
Real Techniques
4 Mini Miracle Complexion Sponges
(42)
Beautyblender
Nude
(7)
Real Techniques
Miracle Complexion Sponges
4 Pcs
(1)
IDUN Minerals
Makeup Sponge
1 pcs
(42)
Beautyblender
Bubble
Pink Champagne
(42)
Beautyblender
Pro
Black
(1)
IsaDora
Makeup Blender Sponge
1 pcs
Maria Åkerberg
Makeup Sponges
8-pack
(2)
Real Techniques
Real Tech Miracle Complexion Sponge + Travelcase
44 g
Real Techniques
Miracle AirBlend Sponge
Beautyblender
Bronze Besties
1 pcs
LH cosmetics
The Sponge
-60%
(12)
NordicFeel Beauty Needs
Silicone Sponge
1 Piece
Sigma Beauty
3DHD Blender
Pink
Beautyblender
Blendercleanser Solid Charcoal
150 g
-60%
Sense of Youty
Velvet Makeup Sponge
Real Techniques
Miracle Powder Sponge
Beautyblender
Beam
1 pcs
(1)
Sensai
Cellular Performance
Foundation Sponge
Glo Skin Beauty
Applicator Finishing Sponge
Real Techniques
6 Miracle Sponges
Beautyblender
Power Pocket Puff
1 pcs
LH cosmetics
The other sponge
Black
Real Techniques
Pro-Glow Radiant Complexion Kit
Billion Dollar Beauty
Beauty Sponge
RMS Beauty
Skin2skin Beauty Sponge
Real Techniques
Pro-Matte Poreless Perfection Kit
(1)
Beautyblender
Blender Defender
Real Techniques
Miracle Mixing Sponge
(1)
Real Techniques
Premium Sponge Case
Beautyblender
Bio Pure
1 pcs
Beautyblender
Main Squeeze Blend & Cleanse Set
1 pcs
Beautyblender
The Sweetest Blend Bear Necessities
Cleansing Set 1 pcs
Beautyblender
The Sweetest Blend Beary Flawless
Blend & Cleanse Set 1 pcs
MISSHA
Water In Sponge
Nyhet
Beautyblender
beauty.blusher cheeky
productTagText
ICONIC London
Seamless Makeup Sponge
Nude
-50%
jane iredale
Flocked Sponge
Visar 48 av 45 Artiklar
Visa fler produkter

Makeupsvamp

Beautyblender

Beautyblender är en produkt som har fått stor uppmärksamhet de senaste åren hos såväl privatpersoner som professionella makeup-artister. Vi har ett stort sortiment och erbjuder flera olika varianter från kända varumärken som NYX Professional Makeup, e.l.f och Real Techniques. Här hos Nordicfeel hittar du givetvis också originalet som heter just Beautyblender, och den finns i en rad olika modeller och färger för olika användningsområden.

Prova multifunktionella Real Techniques BeautyBlender

Real Techniques Beauty Blender kommer i olika färger och storlekar, men är alla tillverkade av samma revolutionerande material. En beautyblender är en sminksvamp som hjälper dig att skapa en felfri makeup på ett snabbt och smidigt sätt. Alla deras modeller är multifunktionella på det sättet att de både har en rund sida och en platt, vilket gör att svampen går att använda på olika områden i ansiktet.

Foundation svamp till basen

Många väljer en beautyblender till sin hudvårdsrutin för att de föredrar att lägga sin bas med en foundationsvamp. Det skapar ett mer jämnt och mjukt resultat än när du lägger din foundation med en borste eller med fingrarna. Vi har många makeup svampar till bra priser och erbjuder alltid fri frakt, fria returer och snabba leveranser.

Beautyblender för all makeup

Beautyblender är den älskade äggformade svampen som hjälper dig att få ett resultat som får dig att häpna. Den mjuka svampen gör det enkelt att applicera din bas av foundation, concealer och annan typ av makeup och lämnar efter sig ett felfritt resultat. Det finns flera storlekar för anpassning till olika användningsområden, en för varje del i din makeup.

Hos beautyblender har varje färg sin betydelse

Beautyblender är en produkt som är älskad av många. Produkten finns i olika färger som är anpassade för olika användningsområden. Den rosa är originalet och funkar till allt, likaså den röda och lila. Beige suger inte åt sig lika mycket vid applicering och lämnar en fin yta vid applicering av concealer och foundation. Svart passar till contouring och applicering av brun utan sol. Den vita är fri från färgämnen och är anpassad för serum, hudkrämer och sminkborttagning. Köp din favorit hos Nordicfeel med fri frakt och snabb leverans!

Beautyblender Blendercleanser Solid

Det är viktigt att du håller dina sminksvampar rena vilket du enkelt gör med hjälp av Beautyblender Blendercleanser Solid som är en rengöringstvål för makeup svampar. En rekommendation är att tvätta din beautyblender efter varje användning, då håller du den fräsch och förlänger hållbarheten. Börja med att skölja din beautyblender i vatten. Doppa sedan din beautyblender i tvålen och pressa därefter ut sminkresterna på en handduk eller dylikt.

Hur du använder en beautyblender

När du ska använda din beautyblender börjar du med att blöta den rejält genom att hålla den under en rinnande kran eller doppa den i en skål med vatten. Nu kommer svampen att svälla och bli större. Nästa steg är ta bort den från vattnet och att krama ur vattnet ordentligt, svampen ska vara fuktig och inte blöt och är nu redo att användas för att skapa en jämn och fin makeup.

En sminksvamp för olika användningsområden

Beautyblender är en allsidig produkt med många positiva fördelar som går att använda i hela ansiktet. Vid applicering av concealer och foundation duttar du din Beautyblender med snabba och lätta "duttar" tills du känner dig nöjd med resultatet. Du kan med fördel använda den spetsiga delen på svampen till ögonvrå och andra svåråtkomliga ställen. Svampen är även perfekt för primer, rouge, contouring men den funkar även utmärkt till skönhetsprodukter.