Ögonfransböjare

Är du på jakt efter en bra ögonfransböjare? Med en ögonfransböjare får du snabbt bukt med raka fransar, på bara några sekunder får du en vacker böj! Den vanligaste modellen är en stålvariant som böjer med hjälp av tryck, men det finns även ögonfransböjare med värme för dig som behöver något som håller extra länge. Här hittar du ögonfransböjare från kända varumärken. Testa den populära Shiseido Eyelash Curler som har fått fantastiska recensioner!

22 Artiklar
(144)
Shiseido
Eyelash Curler
(16)
Shiseido
Eyelash Curler Pad
(24)
Tweezerman
Classic Lash Curler
(1)
Tweezerman
Procurl Eyelash Curler
Tweezerman Procurl Eyelash Curler
Lenoites
Eyelash Curler Lash Lift
LH cosmetics
Eyes Wide Open Eyelash Curler
(3)
Sense of Youty
Eyelash Curler
MAC Cosmetics
Half Lash Curler
Tweezerman
Rose Gold Classic Curler
1 pcs
Grande Cosmetics
GrandeLASH Lift Heated Curler
1 pcs
Tweezerman
Curl 38° Eyelash Curler
MAC Cosmetics
Full Lash Curler
Black
Catrice
Lash Curler
(10)
Ardell
Heated Eyelash curler
Ardell
Precision Lash Curler
Tweezerman
Pro Master Eyelash Curler
LH cosmetics
Eyelash curler refills
Black 2 g
RevitaLash
Signature Eyelash Curler
LH cosmetics
Eyelash curler refills
Orange 2 g
Lenoites
Eyelash Curler Lash Lift - Refill Pads
Black
(2)
Depend
Eyelash Curler
Metallic
SWATI Cosmetics
Lash Curler Gold
Gold
Visar 48 av 22 Artiklar
Visa fler produkter

Ögonfransböjare

Ögonfransböjare

En bra ögonfransböjare är nödvändig i varje sminkväska för att du ska kunna få de där glammiga och lyxiga fransarna som både ser långa och vackra ut. Här hos oss på Nordicfeel kan du hitta marknadens allra mest omtyckta modeller till de bästa priserna. Vi har allt från den prisade Shiseido Eyelash Curler till produkter från Tweezerman i vårt sortiment, som kommer hjälpa dig att få till riktigt läckra fransar.

Vilken är den bästa ögonfransböjaren?

Vilken som är den bästa ögonfransböjaren beror på hur du vill att fransarna ska se ut. En bra böjare är behändig att använda och känns bekväm i handen, samtidigt som den inte ska kräva att du trycker kraftigt för att få den effekt du vill ha. Kanske föredrar du en ögonfransböjare med värme eftersom de gör att fransarna håller formen lite längre.

Shiseido ögonfransböjare har vunnit flera bäst i test

Shiseido ögonfransböjare är en av de produkter som blivit hyllad både av modeprofiler och i flera olika jämförelsetest. Böjaren är enkel att använda och med bara lite kraft får du till en perfekt böjning på dina fransar. Den här ögonfransböjaren har en bra form på bågen och en gummidel som går att byta ut om det behövs.

Vi garanterar snabb leverans för din ögonfransböjare

När du har hittat en ögonfransböjare som du tror kan passa kan du enkelt beställa hem den på nordicfeel.se. Vi garanterar en snabb leverans, så att du utan någon onödig väntetid kan börja använda din nya produkt. Kom ihåg att aldrig försöka böja ögonfransar som har mascara på sig eftersom fransarna då kan gå av.

Så här gör du för att böja ögonfransar

När du ska böja ögonfransar placerar du ögonfransböjaren så nära fransraden som möjligt. Där gör du ett lätt tryck, varpå du sedan flyttar ut ögonfransböjaren lite längre ut på fransarna och gör ett nytt tryck. Du kan upprepa den här proceduren så många gånger du vill tills fransarna har den form som du vill ha. Tänk på att inte bara göra en böjning närmast fransraden eftersom det kommer göra att vinkeln på ögonfransarna ser kantig ut. För att få en mjuk båge behöver du böja fransarna på flera ställen.

En ögonfransböjare med värme är mer skonsam

Om du tycker att det kan kännas lite obehagligt och att det drar i fransarna när du böjer dem rekommenderar vi dig att istället titta på en av de modeller som använder värme. Med ett sådant redskap är det själva värmen som gör att fransarna böjs, vilket i sin tur minskar risken för obehag och för att fransar fastnar och dras loss.

Kom ihåg att rengöra din ögonfransböjare

Något många av oss glömmer bort att göra är att rengöra ögonfransböjaren. Ta för vana att rengöra den med jämna mellanrum så att gammalt smink och eventuella hårstrån inte fastnar i den. På de flesta modeller kan man ta bort silikonkudden och tvätta den separat. Ju bättre du tar hand om din ögonfransböjare desto längre kommer den också hålla. Tvättar du den aldrig finns det också en risk att bakterier kommer in i ögat.

Allt du behöver till sminkväskan finns hos Nordicfeel

När du handlar hos Nordicfeel kan du vara säker på att sortimentet innehåller kvalitetstestade produkter som du kan köpa till riktigt bra priser. För oss är det självklart att ha ett utbud som täcker in alla behov, oberoende om du bara sminkar dig vid festliga tillfällen eller om du har för vana att ha en lätt vardagssminkning. Skulle du av någon anledning ångra ditt köp erbjuder vi dessutom kostnadsfria returer!