Sminkspeglar

På jakt efter en sminkspegel? Här hittar du sminkspeglar på fot med både förstoring och belysning.

Visar 48 av 10 Artiklar
Visa fler produkter

Sminkspeglar

Sminkspegel

När man ska sminka sig är det viktigt att man har en bra sminkspegel. Hos Nordicfeel hittar du sminkspegel med belysning för montering på vägg från Tweezerman och sminkspeglar från Babyliss som du kan ställa på bordet. De flesta sminkspeglar har en förstoringsspegel vilket är en bra hjälpreda, vare sig du ska lägga en snygg makeup, raka skäggstubben eller applicera lösögonfransarna.

Praktisk sminkspegel med lampor

Sminkspegel med lampor är perfekt på hösten, vinterhalvåret och på kvällar när det är svårt att få till ett naturligt ljus. Om det inte finns ett bra dagsljus är en sminkspegel med inbyggd belysning räddningen för dig. Hos oss på Nordicfeel hittar du ett flertal modeller med bra ljus som hjälper dig att lägga en felfri makeup! Vi levererar snabbt hem dina varor till dig!

Sminkspegel med ljus förenklar sminkningen

Det viktigaste när man sminkar sig är ljuset, du vill gärna inte sminka dig med en dålig belysning och sedan inse att du har helt fel färg i ansiktet när du kommer ut i dagsljuset. Med en sminkspegel med ljus slipper du oroa dig för det. Nordicfeel erbjuder alltid fri frakt, fria returer och snabba leveranser!

Handla en ny sminkspegel hos Nordicfeel

En sminkspegel är det perfekta verktyget och ett måste att investera i för att göra sminkningen enkel och smidig vart du än befinner dig. En spegel med belysning som går att flytta på är smidigt då du kan välja om du vill sitta och sminka dig i dagsljus eller använda belysningen på sminkspegeln och lägga din makeup när du ska ut på kvällen..

Stort utbud av sminkspegel med förstoring

Hos NordicFeel hittar du flera praktiska sminkspeglar. Vi har både sminkspegel med förstoring och utan. Om du letar efter en förstoringsspegel så har vi två snygga sminkspeglar från Babybliss med åtta ljusstarka och energibesparande LED-lampor. Den ena heter Babybliss Makeup Mirror X8 och har en förstoring på 8x. Den andra är Babybliss Makeup Mirror 8435E LED Light X5 och har en förstoring på 5x. Det är en billig sminkspegel men som gör sitt jobb mycket bra!

Beställ dina varor redan idag!

En sminkspegel behöver inte endast vara till för för att lägga en makeup. Eftersom de flesta sminkspeglar har en sida med en normal vy och en sida med förstoringsglas kan du med fördel använda din sminkspegel till att applicera lösögonfransar inför en utekväll eller när du ska plocka och forma dina ögonbryn och du behöver komma riktigt nära. Beställ din nya sminkspegel med snabb leverans hos Nordicfeel idag!

Babyliss Makeup Mirror x8 är en solklar favorit

Babyliss Makeup Mirror x8 har vunnit bäst i test av många recensenter. Vad är så bra med den? På den ena sidan har den en vanlig spegel och på den andra sidan en förstoringsspegel på x8 . Den är dessutom utrustad med en halkfri fot vilket gör att den inte glider runt på underlaget. Den fungerar alltså till alla underlag vilket är ett stort plus när man behöver flytta runt spegeln!

Tweezerman Lighted Mirror 10X när du är på resande fot

När du ska resa vill du ha med dig en smidig spegel som du kan använda till sminkning, ögonbrynsplockning och annat. Med Tweezerman Lighted Mirror 10X får du en liten och smidig spegel med sugproppar som du enkelt sätter upp på valfri slät yta eller tar med i väskan. En perfekt sminkspegel att ha med på resan. Du hittar den hos Nordicfeel med fri frakt, fria returer och snabb levarans!