0 Varukorg

Påsk 2020


Påsk 2020

Pris
-
Märke
Tillverkningsland
691 Produkter

Påskrea

Snart närmar sig påsk 2020 och på NordicFeel har vi förberett oss väl genom att bjuda på er alla på en stor rea i påsk! Passa på och fira in påsk 2020 genom att shoppa hudvård, hårvård och smink till härligt låga priser. Liksom påskharen har vi gömt fina påskägg i vårt breda sortiment - men hos oss är det enkelt att hitta de trevliga överraskningarna!

Fynda på vår påskrea

Varför firar vi påsk 2020? Vi firar påsk till minnet av Jesus uppståndelse, men påsken är framförallt vårens och glädjens högtid när solen och värmen kommer tillbaka till oss och göra våra liv lite ljusare igen. Ibland kan man känna sig lite extra blek så här års, påsk 2020, men vi har räddningen i form av härliga brun utan sol-produkter, både för ansiktet och resten av kroppen.

När ger man påskägg?

Påskägg ger man normalt till varandra på påskafton, men nuförtiden med bonusförhållanden och större familjevariationer sprids ofta påskfirandet ut över flera dagar än själva påskaftonen. På NordicFeel tycker vi att man kan ge varandra påskägg precis när man själv vill! På vår påskrea hittar du härligt sköna påskägg att fylla med presenter till nära och kära.

Gör röda dagar på påsk till spadagar

Varför inte köpa påskägg till flickvän och fylla det med sköna spa-produkter? Köp en exfolierande scrub för kroppen, en rengöringshandske och en vårdande body lotion och låt henne använda sina röda dagar på påsk till skön avkoppling i hemmaspat. Under vår påskrea hittar du alla produkter som du behöver för att fylla ett mycket uppskattat påskägg.

När är påsk i år?

Om du undrar när är påsk, så infaller påsk 2020 den 11 april. Att det är sent är en fördel eftersom det har hunnit bli varmare ute. Ofta blir påsken starten på grillsäsongen ute i trädgårdarna och på balkongerna. Det är lätt att underskatta hur stark den första solen är och med en sen påsk kan temperaturen klättra upp mot 20 grader. Då kan en skyddande solkräm vara på sin plats och på nordicfeel.se finns det gott om dem, exempelvis någon av Cliniques solskyddsprodukter som du kan fylla ditt påskägg med.

Välfyllda påskägg

En sak är säker - alla vill ha ett välfyllt påskägg! Avstå från det onyttiga godiset och fyll påskägg till pojkvän och dig själv med underbara hudprodukter istället. På vår påsk rea hittar du rengöring och body lotion för både tjejer och killar. Har du provat Acqua di Palma Colonia eller förföriska Cédrat shower gel från LÓccitane än? Gör det, du kommer inte att ångra dig!

Nya produkter på påsk rea

Låt ditt påskägg sprida ljuvliga dofter under röda dagar på påsk! När det är påsk rea hos NordicFeel har du ett gyllene tillfälle att prova på nya produkter som du kanske inte brukar använda i vanliga fall! Våga köpa nytt och testa dig fram genom vårt breda sortiment. Att vi alltid bjuder på frakten och har fria returer gör att det är blir enklare för dig att pröva något nytt!

Påsk 2020

Vårstäda sängbordet och badrumsskåpet på gamla skönhetsprodukter under vår påskrea! All hudvård och kosmetika är färskvaror vilket kan vara lätt att glömma bort. Nu kan du göra dig av med produkter som inte är fräscha längre och fylla på med nya förbrukningsvaror på årets påsk rea. Schampo, balsam, body lotion, tvål och duschcreme går alltid åt i mängder och nu har du möjlighet att shoppa allt till riktigt bra priser!

Produkten har lagts i kundvagnen