Kategorier
Filtrera

  Hudvård

  Nu har vi gjort det enklare för dig att hitta alla våra ekologiska, naturliga, veganska och ej djurtestade hudvårdsprodukter! Här har vi samlat certifierad hudvård, det vill säga de som produceras enligt certifieringens eller organisationens specifika krav, samt produkter som våra auktoriserade leverantörer har garanterat att de är 100% veganska. Använd menyn eller filtreringen för att enkelt sortera bland egenskaperna som du värdesätter hos dina hudvårdsprodukter!

  Visa mer Visa mindre
  283 Produkter i kategori Hudvård

  Hudvård - Ekologisk, naturlig och ej djurtestad produkter

  Ekologiska produkter innehåller ingredienser från odlingar där bekämpningsmedel och konstgödning inte är tillåtet. Förutom att ekologiska produkter håller tillsatserna borta från din kropp så gör du också en insats för miljön och vårt ekosystem som bland annat får ett renare vatten. Dessutom innebär de ekologiska odlingarna att alla som jobbar där slipper utsättas för skadliga bekämpningsmedel.

  Det kan vara viktigt att veta att certifierade produkter oftast inte kan innehålla 100% ekologiska ingredienser. Det beror på att innehåll som till exempel vatten och lera inte kan klassas som ekologiskt då det är ingredienser som inte går att odla. 

  Naturliga produkter innebär att ingredienserna kommer från naturliga ämnen som exempelvis kokos, olivolja eller avokado. Ingredienserna har ett naturligt ursprung men har sedan processats på vägen och kan därmed innehålla tillsatser. Här hittar du alla naturliga produkter.