Kategorier
Filtrera

  Hudvård

  Nu har vi gjort det enklare för dig att hitta vår ekologiska, naturliga, miljömärkta och veganska hudvård! Här har vi samlat certifierad hudvård, det vill säga produkter som produceras enligt exempelvis ECOCERTs, PETAs eller The Vegan Societys specifika krav. Du hittar även varumärken som garanterar 100% veganskt innehåll, har höga krav på naturliga eller ekologiska ingredienser. Använd filtreringen för att enkelt sortera bland egenskaperna som du värdesätter hos din hudvård!

  Visa mer Visa mindre
  1186 Produkter i kategori  Hudvård

  Hudvård - Ekologisk, naturlig och ej djurtestad produkter

  Ekologiska produkter innehåller ingredienser från odlingar där bekämpningsmedel och konstgödning inte är tillåtet. Förutom att ekologiska produkter håller tillsatserna borta från din kropp så gör du också en insats för miljön och vårt ekosystem som bland annat får ett renare vatten. Dessutom innebär de ekologiska odlingarna att alla som jobbar där slipper utsättas för skadliga bekämpningsmedel.

  Det kan vara viktigt att veta att certifierade produkter oftast inte kan innehålla 100% ekologiska ingredienser. Det beror på att innehåll som till exempel vatten och lera inte kan klassas som ekologiskt då det är ingredienser som inte går att odla. 

  Naturliga produkter innebär att ingredienserna kommer från naturliga ämnen som exempelvis kokos, olivolja eller avokado. Ingredienserna har ett naturligt ursprung men har sedan processats på vägen och kan därmed innehålla tillsatser. Här hittar du alla naturliga produkter.