Paketerbjudande
Kérastase

Genesis Treatment Set

Serum 90 ml + Leave-In 150 ml
938 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Skadat
Skadat
Håravfall
Håravfall

Beskrivning

Artikel: C84324-84325

Ett duo-set bestående av produkter från Kérastases Genesis-serie:

*Défense Thermique: Anti Hair-Fall Fortifying Blow-Dry Fluid för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Den mjölkaktiga formulan skyddar håret mot att brytas av och ger en optimal återfuktande effekt utan att håret blir frissigt eller tyngs ner. Defense Thermique är berikad med en kombination av edelweiss-celler och ingefärsrot och återfuktar och stärker håret samtidigt som det skyddar mot värme upp till 220 °C för att minska risen för håravfall på grund av brutna hårstrån. Håret blir glansigt och mjukt med en silkeslen känsla.

I HANDDUKSTORKAT HÅR: Använd 2–4 pumptryck beroende på hårets längd och tjocklek. Kamma igenom håret för att fördela produkten jämnt. Föna håret eller låt det lufttorka.

I TORRT HÅR: Applicera som en sista touch i torrt hår efter att håret har fönats eller fått lufttorka för att kontrollera frissighet och ge håret en boost av glans. Styla håret på önskat sätt.

 

* Anti Hair-Fall Fortifying Serum för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Serumet innehåller en effektiv kombination av aminexil, edelweiss-celler och ingefärsrot som förbättrar hårets motståndskraft för att minska håravfall.

Dag efter dag lugnar serumet hårbotten och stärker dess naturliga barriärfunktion. Den gelaktiga texturen underlättar appliceringen och motverkar att produkten rinner.

Serumet ska användas en gång om dagen, på morgonen eller kvällen. Applicera upp till fyra doser i torr eller handdukstorkad hårbotten, en liten del av hårbotten i taget. 1 dos = 1 pipett; upp till markeringen. Massera försiktigt. Ska ej sköljas ur. Styla håret på önskat sätt.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.