Värdepaket
Nioxin

Anti-Hairloss Duo

Variant

806 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: C24382-35247

Få tjockare och fylligare hår med Nioxin Intensive Diaboost Xtrafusion-behandling för tjockare hår. Denna innovativa behandling för tjockare hår penetrerar håret, skyddar mot slitage och gör att håret kan växa och bli längre. Håret blir hanterbart, fylligare och märkbart tjockare efter bara en behandling. Diaboost med HTX-komplex inkluderar ingredienser som ger märkbara fördelar inom hudvård, såsom koffein, panthenol och niaciamid. Nioxin leave-on behandling ökar omedelbart det befintliga hårets diameter och gör varje hårstrå tjockare.

Använd dagligen på fuktigt eller torrt hår. Applicera Nioxin Diaboost Xtrafusion för tjockare hår direkt på rotområdet och täck hela hårbotten. Massera försiktigt i en minut. Kamma igenom håret, skölj inte ur utan styla som vanligt.

Kombinera med Nioxin Night Density Rescue som är en dermatologiskt testad hårvårdskur som hjälper till vid håravfall. Formulan ökar effektivt hårets densitet genom att reducera håravfall associerat med ytoxidering i hårbotten. Produkten är inspirerad av kroppens nattliga regenereringsprocess och innehåller Nixydine24-teknologi, en kraftfull blandning av antioxidanter som neutraliserar fria radikaler. Utformad med en rogivande doft för natten.




  • Dermatologiskt testad leave-in behandling




  • Förebygger håravfall och kan vid regelbunden användning bidra till ett fylligare hår




  • Rik på antioxidanter




  • Neutraliserar fria radikaler




Använd en hel pipett och börja mitt på huvudet och förflytta dig framåt och bakåt. Fördela håret och droppa en droppe var 2 - 3 cm med pipetten. Upprepa på vänster och höger sida av huvudet och använd händerna för att försiktigt massera in i hårbotten. Borsta sedan försiktigt igenom håret.

Nioxin är det mest populära märket hos frisörer för utveckling av tjockare och fylligare hår, med mer än 30 års erfarenhet av att motverka tunt hår.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.