Värdepaket
Reverie

Reverie Trio

Shampoo 300ml, Conditioner 300ml, Shower Gel 300ml

Variant

150 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: C15724-15725-15727

Ett exklusivt paketerbjudande från Reverie. Innehåller ett Schampo, ett Balsam och en Shower Gel Reverie till ett rabatterat pris.

Ett utredande Schampo som rengör ditt hår på djupet och samtidigt gör det underbart mjukt! Innehåller provitamin B5 som vårdar och stärker hårets struktur. Reverie Schampo har en frisk doft som lämnar en fräsch och ren känsla. Passar dig som har normalt hår. Använd tillsammans med Reverie Balsam för bästa resultat.

En fuktighetsgivande Balsam som ger nytt liv åt ett tråkigt och trött hår! Innehåller provitamin B5 och vegetabilisk olja som vårdar och gör håret mer lätthanterligt. Reverie Balsam har en frisk doft som lämnar en fräsch och ren känsla. Passar dig som har normalt hår. Använd tillsammans med Reverie Schampo för bästa resultat.

En mild Shower Gel som skonsamt rengör och återfuktar din hud. Med en uppiggande doft av blomstrande natur håller du dig fräsch hela dagen. Reverie Shower Gel passar alla hud typer och lämnar en mjuk och frisk känsla på kroppen.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.