Paketerbjudande
Linda Johansen Skincare

Fight Pigmentation

Variant

1 797 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Retinol
Retinol

Beskrivning

Artikel: C96605-96614-96616

Pigmentering och ojämn hudton är något de flesta av oss upplever. Det kan komma från bland annat solen, hormoner, graviditet och akneärr. En av de mest dokumenterade aktiva ingredienserna för att jämna ut hudton och reparera skadade celler är vitamin A.

Med dessa tre produkter får du vitamin A i två olika former. Vitamin A -booster har traditionell retinol. Retinol är känt för att öka cellaktiviteten och huden känns mjukare. Du kan enkelt justera styrkan som passar dig, för att behandla ålderstecken och få en fastare, mjukare och mer strålande hud.

Brightening serum har en naturlig formula som kallas Sytenol. Sytenol® A gör samma omvända jobb i vår hud som retinol, men utan de negativa effekterna som känslighet och rodnad. Det kan användas på sommaren och det kan användas på känslig hud.

Radiant Skin Booster hämmar tyrosinasaktivitet i huden, vilket minskar pigmentering. Tyrosinas är enzymet som omvandlar tyrosin till melanin (pigment).


Så här gör du:


Morgon: Blanda 2-3 droppar Radiant Skin Booster i Brightening serum eller applicera 3-4 droppar booster direkt på huden innan du applicerar serum. Kom ihåg solfaktorn ovan!

Kväll: Blanda 2-3 droppar Vitamin A Booster i Brightening serum eller applicera 3-4 droppar booster direkt på huden innan du applicerar serum. Avsluta med nattkräm.

Lämplig för normal, fet, torr hud. Inte känslig.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.