Paketerbjudande
Sense Of Beauty

Gua Sha & Skin Care Oil

Variant

475 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: C95880-89867

Ta din hudvårdsrutin till nästa steg och unna dig en Gua Sha-sten! Gua Sha är ett fantastiskt redskap för ansiktsmassage som har utvecklats och använts inom traditionell kinesisk medicin i århundraden.

Den är gjord av naturliga ädelstenar och designad för att matcha de olika formerna av ansikte och nacke. Gua Sha lyfter och jämnar ut huden samtidigt som den förbättrar hudens naturliga glow. 

Använd 1-2 gånger i veckan, gärna i kombination med skin roller.  100% naturlig rose quartz.

 

Bio-Oil hudvårdsolja (Naturliga ingredienser) är en 100% naturlig olja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil hudvårdsolja (Naturliga ingredienser)fungerar också bra som återfuktare och förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor. Bio-Oil Hudvårdsolja (Naturliga ingredienser) innehåller 100% Naturliga & GMO-Fria ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. Bio-Oil hudvårdsolja (Naturliga ingredienser) återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan. 



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.