Paketerbjudande
The Ordinary

The Ordinary Set of Actives - Starter Kit For All Skintypes

30 ml, 30 ml, 30 ml

Variant

348 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Torr
Torr
Fet
Fet
AHA-syra
AHA-syra
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Fuktfattig
Fuktfattig

Beskrivning

Artikel: C54867-54877-75852

Är du intresserad av The Ordinary men vet inte riktigt vart du ska börja? I sådana fall är The Ordinary Set of Actives - Starter Kit For All Skintypes perfekt för dig. Detta kit kombinerar The Ordinary-produkter som passar de flesta hudtyper.

Lactic Acid 10% + HA 2% ger en mild exfoliering för alla hudtyper. Lactic Acid (AHA) hjälper till att reduera fina linjer, pigmentering och jämna ut hudtonen. Den hjälper också till att förbättra hudens textur och ljusar upp. Lactic Acid är ofta rekommenderat för torrare hudtyper då det hjälper till att hålla huden återfuktad. Det kan också användas på oljig hud för att förebygga finnar.

Marine Hyaluronics är det perfekta återfuktande serumet för alla hudtyper. Detta ultralätta återfuktande serum innehåller lätta marina fuktkällor som binder vatten på liknande sätt som hyalyronsyra (HA) men är lättare i textur och känsla.

High-Spreadability Fluid Primer har en lätt serum-lik formula som hjälper till att ge en bra grund för din foundation och gör även din foundation lättare att applicera för att undvika ojämn applicering av pigment. Passar alla hudtyper men fungerar extra bra runt ögonen och på torr hy. Formulan agerar också som en lätt, icke-oljig ythydrator för en naturlig lyster.

Detta kit innehåller:



  • Lactic Acid 10% + HA 2%

  • High-Spreadability Fluid Primer

  • Marine Hyaluronics


Användning:

Morgon: Applicera några droppar av Marine Hyaluronics varje morgon innan din återfuktande kräm. Applicera High-Spreadability Fluid Primer efter din ansiktskräm, innan din foundation.

Kväll: Använd Lactic Acid 10% + HA 2% på kvällen innan din ansiktskräm. Denna produkt kan spädas ut med Marine Hyaluronics för att reducera styrkan tills din hud bygger upp tolerans.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.