Paketerbjudande
The Ordinary

Skin Care Trio

Instantly Happier Skin

Variant

348 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Lyster
Lyster
Återfuktande
Återfuktande
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Fina linjer
Fina linjer

Beskrivning

Artikel: C54870-54882-54877

Ett hudvårdspaket speciellt framtaget för dig som vill ha en effektiv hudvård med djupgående resultat. Anpassad för dig som känner att din hy är trött och glåmig. Denna trio boostar din hy med lyster!

Trion innehåller:

- Hyaluronic Acid 2% + B5

- High-Spreadability Fluid Primer

- Caffein Solution 5% + EGCG

Hyaluronic Acid 2% + B5 - En fuktgivande formula med ultra-ren, vegansk hyaluronsyra.

Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

High-Spreadability Fluid Primer - Lätt primer med följsamma silikoner som jämnar ut hudytan och förenklar applicering av foundation.

Denna nya generationens primer har en lätt serumliknande formula som gör det lätt att applicera efterföljande foundation för ett jämnt resultat även på torra partier och fina linjer. Produkten fungerar också som en lätt, icke-oljig återfuktare som ger ett naturligt daggfriskt resultat.

Caffeine Solution 5% + EGCG – Minskar synligheten av pigmentering kring ögonkonturen samt påsar under ögonen.

Detta lätta serum innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffeinet som EGCG kan bidra till att minska påsar under ögonen och mörka ringar runt ögonkonturen. Ytterligare studier har visat att koffein också kan göra celluliterna mindre framträdande.

Användning:

Använd Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum på rengjord hud två gånger dagligen, morgon och kväll. Fortsätt sedan med några droppar av ögonserumet Caffeine Solution. Avsluta rutinen med High-Spreadability Fluid Primer.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.