Värdepaket
The Ordinary

The Ordinary Brightening Bundle

Variant

475 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: C80518-54870-95816-54871

Känns din hud trött och glåmig? Vi har satt ihop en komplett rutin från The Ordinary som återfuktar, boostar lyster, verkar utjämnande och ger din hud nytt liv. Kitet innehåller bl.a. Hyaluronsyra, som hjälper huden att kapsla in fukt, Squalene som mjukgör och C-vitamin som främjar lyster och klarhet samt arbetar på pigmenteringar. 

Detta kit passar för alla hudtyper och är en perfekt rutin både för nybörjaren och den inbitna hudvårdsexperten. Alla produkter är veganska.

The Ordinary brightening bundle innehåller: 



  • Squalene Cleanser 50 ml

  • Hyaluronic Acid 2% + B5 30 ml

  • Ascorbyl Glucoside Solution 12% 30 ml

  • Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml


Användning: 

Börja din rutin med att rengöra ansiktet varsamt med Squalene Cleanser. ​​Massera produkten mellan dina händer i några sekunder innan du applicerar den på ansiktet. Konsistensen kommer övergå från balm-liknande till en klar olja. Skölj av och klappa försiktigt ansiktet torrt med en ren handduk.

Följ upp med några droppar Hyaluronic Acid 2% + B5 som du applicerar över hela ansiktet. Hyaluronsyran i serumet hjälper din hud att kapsla in fukt på djupet medan B5 ger fukt till det yttre hudlagret. 

Applicera sedan några droppar Ascorbyl Glucoside Solution 12% över hela ansiktet eller där du har pigmenteringar och ojämn hudton. C-vitaminet arbetar på att jämna ut hudton och reducera pigmenteringar samtidigt som det skyddar huden mot föroreningar och UV-ljus.

Avsluta din rutin med Natural Moisturizing Factors + HA som håller huden skyddad och återfuktad samt främjar volym och lyster. Ansiktskrämen fungerar både som dagkräm och nattkräm. Glöm inte att alltid skydda huden med SPF under dagtid, speciellt i kombination med aktiva ingredienser.

Upprepa morgon och kväll.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.