Värdepaket
Nordicfeel

ZOE & ZHEN

EdP 2x50 ml

Variant

232 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: C99438-99439

Både ZOE & ZHEN är framtagna i samarbete med er, våra kunder. Vi bjöd in er för att höra vad just ni letar efter i den perfekta parfymen, och utifrån era önskemål har vi skapat ZOE & ZHEN.

ZOE

ZOE är en varm och sensuell parfym för den starka kvinnan som inte är rädd för att sticka ut. Parfymen öppnas upp med gyllene mandel, kaffe och friskt äpple som möter doftens blommiga hjärta: en sprudlande bukett med jasmin och tuberos. Sötman i blommorna balanseras av vanilj och muskotnöt som ger ett kryddigt djup. Elegant, vågad och välbalanserad, en riktig powerwoman-parfym som du inte vill vara utan!

Parfymen beskrivs som ”en nackvridare”, ”elegant och fräsch vardagslyx” och ”flirtig och lättsam, men ändå med en härlig tyngd”, av de som har doftat på den. Det här är en parfym som passar perfekt för en utekväll när du vill osa av feminin lyx och exklusivitet. Gör dig redo för dejten, middagen eller festen med ZOE som pricken över i-et.

Toppnoter: Mandel, kaffe, äpple, citron, bergamott

Hjärtnoter: Jasmin, tuberos, iris, ros, apelsinblomma

Basnot: Tonkaböna, bärnsten, sandelträ, kakao, vanilj, muskotnöt

ZHEN

ZHEN är en fräsch, frisk och modern herrdoft som passar till livets alla tillfällen. En parfym som ger ditt självförtroende en boost, fyller dig med energi och gör dig redo att möta dagen. Doften öppnas upp med kryddiga inslag av kardemumma och mynta, som får en härlig friskhet från salvia och mjuk lavendel. I doftens bas hittar du lyxig vanilj, cederträ och bärnsten som ger en maskulin avrundning. Ren, kryddig och beroendeframkallande, ZHEN är en must-have-parfym i alla mäns badrumsskåp!

ZHEN beskrivs som “en perfekt vardagsparfym som även passar till speciella tillfällen” och “en riktigt maskulin doft som känns sportig och fräsch”. ZHEN fungerar lika bra för en dag på kontoret, som på en after work eller en dejt.

Toppnoter: Kardemumma, rosa pepparkorn, viol, mynta

Hjärtnoter: Ananas, salvia, melon, kanelbark, lavendel

Basnoter: Vanilj, korsikansk kastanj, cederträ, bärnsten, guiacträd



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.