Kategorier
Filtrera
American Crew - skönhetsprodukter för män

American Crew

American Crew fokuserar på skönhetsprodukter för män som kräver de bästa för hår, kropp, skägg och ansikte. Varumärket gör det enklare för alla män att upprätthålla en cool frisyr, vältrimmat skägg och en välmående hud, varje dag.

39 produkter från  American Crew

American Crew – ständigt i framkant

Att modet ständigt förändrats är ingen hemlighet, så har det alltid varit. För att hänga med i svängarna gäller det att hålla sig uppdaterad, något som American Crew är. Företaget utvecklar ständigt innovativa produkter som ligger helt rätt i tiden – allt för att du ska kunna styla ditt hår enligt de senaste trenderna. Huvudfokus hos företaget ligger i att ta fram produkter för privatpersoner och salonger som gör det enklare att skapa en stilig och manlig frisyr. Det ska inte vara komplicerat att fixa frillan och ge sig ut på stan i en riktigt snygg frisyr. Förutom att American Crew är otroligt populära för sina vax och texturkrämer erbjuder de även otroligt härliga schampon och balsam. Dessa produkter gör håret mjukt, blankt och fräscht, en riktig fuktboost varje dag!

Som namnet antyder är American Crew ett amerikanskt varumärke som växt fram genom salonger över hela världen. Idag är varumärket ett självklart val för frisörer och privatpersoner som snabbt och enkelt vill kunna framhäva sin stil och sitt hår. Förutom att de blivit kända för sina effektiva hårvårdsprodukter erbjuder företaget dessutom ett stort sortiment av andra kvalitativa produkter som aftershave, härliga dofter och deodoranter. American Crew fokuserar helhjärtat på den trendiga och modemedvetne mannen som är självsäker och vet vad han vill. För de män som bryr som om sitt utseende är American Crew en följeslagare genom hela livet.
 

Vilken American Crew produkt tilltalar dig?

Framför dig väntar ett stort utbud av riktigt bra hårvårdsprodukter från American Crew, men vilken ska du välja? Beroende på längden och kvaliteten på ditt hår, samt vilket resultat du vill uppnå, finns både vaxer, stylingkrämer och schampon att välja på. Om du har kort till mellanlångt hår kan du verkligen få användning för American Crew Defining paste – ett fibervax som ger dig perfekt textur och lagom stadga. 

För att du ska kunna hitta exakt den produkten som passar för dig kan du använda vår effektiva sökfunktion till vänster. Här kan du göra val som vilket prisintervall som är relevant, om du är ute efter vax, gel, stylingkrämer eller hårsprayer och vilken effekt produkten ska ha. När det kommer till American Crew erbjuder varumärket riktigt härliga dofter och du kan välja om du vill ha en frisk doft eller en doft som går mer mot det träiga hållet. Visa vilken man du är med American Crew!