Aussie

Aussie är ett australiensiskt varumärke som erbjuder lekfull hårvård till fantastiska priser. Här hittar du den välkända hårvårdsserien 3 Minute Miracle som också är varumärkets stora framgångssaga. 3 Minute Miracle passar alla hårtyper som är i behov av fukt.

Aussie shampoo

Aussie är ett mycket populärt märke från Australien med främst hårvård av hög kvalitet i sitt stora utbud. Hårprodukterna hjälper ditt hår att ha en bra hårdag - varje dag! Aussie Shampoo finns nu över hela världen och här hos Nordicfeel hittar du många av produkterna till riktigt bra priser. Lägg därtill fri frakt och fria returer så har du en oslagbar deal!

Prova mirakelkuren Aussie 3 Minute Miracle

Med Aussie 3 Minute Miracle kan du på bara några minuter få ditt hår fräscht och snyggt igen. Håret blir friskare, mjukare och mer glansigt på en kort stund. 3 Minute Miracle-kollektionen är speciellt framtagen för att skydda håret från stark sol och saltvatten samt förstärka det. Aussie Miracle Moist innehåller extrakt från australisk makadamianöt och hjälper hår som är torrt och skadat.

Hårvård med naturliga ingredienser

Aussie hårvård framställs huvudsakligen av naturliga ingredienser och växtextrakt som kommer från Australien. Förutom makadamianöt, som är jordens starkaste antioxidant som samtidigt återfuktar ditt hår och gör det lent, är Aussie produkter fyllda av australiska vilda persikor och jojobaolja, en mirakelolja från det torra inlandet som tillför fukt och mjukhet till håret.

Aussie är 100 % Cruelty - Free!

Produkter från Aussie så som schampo, conditioner, oljor och torrschampo är garanterat Cruelty-Free. Aussie värnar om både djur och natur och tar starkt avstånd från varje form av djurförsök. De sprider kunskap om och är ambassadörer för PETA, den globala djurrättsorganisationen, och är även PETA-certifierade. När du handlar produkter från varumärket gör du alltså samtidigt något gott för naturen!

Handla Aussie hos Nordicfeel

Hos oss på nordicfeel.se hittar du de mest populära produkterna från det australiska varumärket med den skuttande kängurun på. Använd Aussie Ausomme Volume Shampoo när du tvättar håret och vill ha ett livligt och fylligt resultat. Det verksamma ämnet i schampot är australisk humle vars protein bygger upp håret och ger det extra lyster. Om du hellre vill ha lite extra glans ska du satsa på Aussie Miracle Shine Shampoo som är berikat med ginseng och äkta pärlpulver.

Vårda ditt hår med naturlig eukalyptusolja

Eukalyptus är inte bara favoritmat för koalorna, även Aussie använder oljan som utvinns från eukalyptusbladen. Träden är en inhemsk sort och bladen plockas i Blue Mountains på den australiska landsbygden. Oljan har påvisade effekter för att stimulera hårets tillväxt genom att lugna hårbotten och tillföra extra näring. Eukalyptusolja används i flera av Aussies produkter så som 3 Minute Miracle-serien.

Aussie Repair Miracle Shampoo för strapatserat hår

Om du inte har tagit så väl hand om ditt hår under en tid kan det vara bra att använda ett extra närande schampo och balsam så att håret återhämtar sig. Aussie Repair Miracle Shampoo och Repair Miracle Conditioner är framtagna för att ge håret en extra boost med hjälp av macadamianöt, jojobaolja och avokadoolja, som både är bakteriedödande och mjällavvisande. Avokadoolja innehåller dessutom antioxidanter, proteiner och nyttiga fetter.

Bli snygg i håret på 5 minuter!

Aussie tar tagit fram ett brett utbud av hårprodukter för de olika utmaningar du kan ha med ditt hår. Därför hittar du också flera sorters hårspray, mousse och torrschampo i sortimentet. Aussie Wash + Blow Boost Me Up Dry Shampoo är ett snabbschampo som ger ditt hår volym och struktur på nolltid utan att du behöver tvätta håret!