Bats

Bats deo är en av de mest kända deodoranterna och har dessutom funnits länge på den svenska marknaden. Hos Nordicfeel hittar du hela sortimentet på fyra olika deos med lite olika funktioner och egenskaper. Deodoranterna framställs av det finska företaget Orkla som även äger andra varumärken inom hygien och skönhet. Det speciella med Bats som har gjort deras produkter så populära genom åren är att de både verkar effektivt mot svett samtidigt som de är uppfriskande.

Bats - hämmar svett och dålig lukt

Bats deo är mild mot huden samtidigt som den hjälper effektivt mot svett och fukt. Deodoranten verkar genom att den innehåller aluminiumklorhydrat som är antibakteriellt och som stänger porerna. Dessutom gör ämnet så att utsöndringen av svett minskar och dålig lukt motverkas.

Använd Bats deodorant om du vill minska svetten och känna dig ren och fräsch på samma gång. Bats har både tagit fram deodoranter för män, Bats Extra Effective Men Antiperspirant, och för kvinnor, Extra Effective Women Antiperspirant, som har en fin, feminin doft. Båda torkar snabbt och hämmar transpiration. Du kan också prova Extra Effective Mild Antiperspirant, som är utvecklad speciellt för att inte irritera den känsliga huden under armarna. Det finns även en fjärde deo i krämform, som går lika bra att använda även vid fot- och handsvett. Med Bats deodoranter kan du känna dig trygg med att du inte kommer att dofta svett.