Bioeffect

Från ett växthus på det karga Island kommer Bioeffect serum, en unik formula som tack sina speciella egenskaper främjar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Bioeffect EGF serum är helt växtbaserat och tillverkas av sädeslaget korn. Serumet gör huden frisk, slät och den ökade kollagenhalten har en föryngrande effekt. Bioeffect har vunnit flera priser för sin dermatologiska upptäckt och hos Nordicfeel hittar du ett stort urval av de bästa produkterna.

Bioeffect

Det prisbelönta EGF serumet är en revolutionerande åldersutmanande behandling, som avsevärt minskar fina linjer och rynkor, ökar hudens tjocklek och densitet och återställer hudens ungdomliga fräschör. Hos Nordicfeel kan du köpa EGF-komponenten både i form av olika serum, dagkräm, ögonkräm och som en ansiktsmask. Du kan även köpa Micellar Cleansing Water, ett uppfräschande ansiktsvatten som tar bort smink och döda hudceller.

Om du vill boosta din hud kan du prova Bioeffect 30 Day Treatment Anti Aging Serum, en 30-dagars intensivbehandling som du kan göra upp till fyra gånger per år för att ge ditt ansikte optimal återuppbyggnad. Behandlingen är unik i sitt slag då den innehåller tre olika cellaktivatorer som alla är växtbaserade och som inte innehåller syntetiska tillsatser. Du kan också välja EGF+2A Daily Duo, en två-stegsbehandling som har antiinflammatoriska egenskaper och som motverkar ålderstecken. Steg 1 ger huden ökad densitet och steg 2 innehåller antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler, orsakade av luftföroreningar.