Bioregena

Ekologiskt certifierade, award-vinnande solprodukter för hela familjen av högsta kvalitet som ger ett högt skydd mot UVA1-, UVA2- och UVB-strålar utan att lämna en vit hinna på huden. Innehåller endast fysikaliskt filter/mineralfilter. Passar även mycket känslig hud och innehåller vårdande ekologiska ingredienser som till exempel arganolja som har en anti-age-effekt på huden. Solskyddsprodukterna är naturliga och skadar ej vattenlevande organismer, sk korallvänliga solskydd. De är certifierade enligt Cosmetic Bio – Organic Cosmetic. Dermatologiskt testade och de flesta produkterna är veganska. Bioregenas solskydsserie innehåller solskydd för barn och vuxna, kropp och ansikte, after sun & selftanning.

Solkrämer som verkligen skyddar

Barn är som bekant extra utsatta vid starkt solsken och därför har Bioregena tagit fram ett speciellt fysikaliskt solskydd för spädbarn, Sunscreen Cream Baby SPF 50+ för bebisar över 6 månaders ålder. Formulan som passar den känsliga hyn hos små barn tas lätt upp av huden, lämnar ingen vit rand och kladdar inte.

Solkräm från Bioregena passar alla hudtyper, är ekologiskt certifierad och har vunnit pris för sitt effektiva solskydd. Produkterna är vattenresistenta och miljövänliga på så vis att de inte släpper ut skadliga ämnen i vatten när man badar. Bioregena Sunscreen Lotion Face & Body SPF 30 ger ett effektivt solskydd för både ansikte och kropp. Produkterna innehåller arganolja eller kokosolja som stärker huden samtidigt som den blir mjuk och smidig. Komplettera med en After-Sun Lotion som verkar lugnande och svalkande på huden.