Bravehead

Här hittar du allt för hemmasalongen! Med BraveHeads produkter får du ett professionellt resultat hemma. I sortimentet finns allt från kammar, borstar, färgtillbehör, hårnålar och permanentrullar. Bra produkter till plånboksvänliga priser, perfekt för dig som gillar att experimentera med nya frisyrer och hårfärger!

BraveHead – tillbehör till hemmasalongen

BraveHead har länge använts på frisörsalonger runt om i världen. Men det är även ett mycket omtyckt varumärke för hemmasalonger. I sortimentet hittar du alla möjliga hårtillbehör som kan användas för föning, permanentning av hår eller färgning.

Permanenttillbehör

Brukar du permanenta håret? Då vet du hur viktigt det är att ha rätt tillbehör hemma för att få ett naturligt och snyggt resultat. BraveHead erbjuder permanentspolar, permanentrullar och skumgummispolar i olika tjocklekar och längder.

För att lyckas med din lockiga permanent hemma behöver du: permanentvätska, hätta, stylingkam, bandbomull, plasthandskar, permanentspolar, hårnålar och oömma handdukar.

Tillbehör för färgning av hår

BraveHead har även tillbehör för dig som färgar håret hemma. Här hittar du färgkammar i olika hårdhet som kan användas vid färgning, blondering eller slingning, men även applikationsflaskor och skålar i att blanda hårfärgen i.

Hårborstar för olika ändamål

BraveHead har ett stort urval av hårborstar och kammar. Här hittar du klassiska borstar, paddelborstar, pinnkammar, utredningsborste och rundborstar. Borstarnas egenskaper skiljer sig åt och de används vid olika tillfällen.

Den vanligaste borsten är utredningsborsten – vardagshjälten som ser till att du slipper tovigt hår. Det är den du använder när du vaknar och innan du går och lägger dig. Oftast har den lite mjukare piggar som reder ut håret utan att slita.

En paddelborste är idealisk att använda när du ska föna håret. Den breda designen gör att håret separeras och värmen fördelas jämnt genom håret. Med en paddelborste förkortar du föntiden väsentligt. När du fönar håret med en paddelborste blir håret slätt och mjukt.

Rundborsten används också i kombination med föning. Den kan både användas för att föna håret rakt, men också till att skapa volym och för att vika in ostyriga toppar. Med en rundborste får du ett frissfritt resultat.