Kategorier
Filtrera
Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears är en av världens mest beundrade och berömda artist. Hennes ovanliga karriär inspirerar miljoner dedikerade fans runt om i världen. Under sin 18-åriga karriär har hon utvecklats från att vara en spirande popstjärna till musikikon, affärskvinna, filantrop, mamma och en bild av kvinnlig styrka som överstiger alla förväntningar.
Hennes show och konsert i Las Vegas "Britney: Piece of Me" på Planet Hollywood Resort & Casino har utsetts till "Best Show in Las Vegas" och "Best Bachelorette Show in Las Vegas." Britney Spears har också skapat dofter i över tio år, och det säljs för närvarande 21 olika dofter i över 85 länder runt om i världen.

9 produkter från  Britney Spears Parfym

Britney Spears – popdrottning & parfymdrottning

Amerikanska popikonen Britney Spears har sålt över 100 miljoner album världen över och är en av de bäst säljande artisterna genom tiderna. Förutom musiken har hon även gjort insatser som låtskrivare, skådespelerska, varit jurymedlem i amerikanska ”The X Factor”, skrivit en bok, öppnat restaurang, och lanserat egna parfymer. 

Britney Spears första parfym Curious lanserades 2004 i samarbete med kosmetikföretaget Elizabeth Arden. På endast fem veckor såldes Curious för otroliga 100 miljoner dollar. Hennes nästa doft, Fragrance blev också en massiv succé och blev den bäst säljande parfymen under 2006.  Under 2014 släppte Elizabeth Arden siffror som visade att Britney Spears har sålt 30 miljoner flaskor sedan starten 2004.  Det sägs att det säljs en parfymflaska från Britney Spears var femtonde sekund någonstans i världen.

Doftserierna speglar popstjärnans utveckling och steg från den oskuldsfulla 16-åringen som tog världen med storm med sin hit ”… Baby, one more time” till den vuxna och sensuella kvinna som lanserade en ny rockigare stil med skivorna Blackout och Womanizer. I NordicFeels sortiment hittar du dofterna som spänner över hela spektret från ungdomligt uppiggande till djupt sensuella och förföriska.

Flaskorna är lika färgstarka, personliga och fantasifulla som popikonen själv. Du behöver inte alltid ens bära dofterna. Det räcker med att du kastar en blick på de fantasifulla skapelserna för att du ska få en direkt vitamininjektion och glädjekick! Britney Spears dofter är inte bara för hennes fans, utan för varje kvinna som vill känna sig sagolik och som pendlar lika lätt mellan mystik och sensualitet som mellan uppsluppen glädje och nyfiken lekfullhet. 

Britney Spears är en fullfjädrad affärskvinna och hennes senaste projekt är en underklädeskollektion The Intimate Britney Spears som släpptes i september 2014 och idag finns att köpa i över 200 länder. Vi har vant oss att överraskas av Britney Spears och vi på NordicFeel väntar med spänning på popstjärnans nästa drag. Vi hoppas att det blir ännu en magisk doft, som vi så klart kommer att erbjuda i vår webbshop.