Kategorier
Filtrera

Bulldog

19 produkter från Bulldog

Bulldog är varumärket som helt och hållet är till för män. Oavsett om du letar efter en lugnande och skönt aftershave, en fuktåtergivande ansiktskräm eller en härlig ögonkräm, erbjuder Bulldog riktigt bra produkter. Även om varumärket är relativt ungt då det grundades 2005, har de redan hunnit göra sig kända över hela världen med sina framgångsrika och effektiva hudvårdsprodukter för män. Bulldog hade vad man egentligen kan tycka är en väldigt grundläggande vision – att skapa naturliga hudvårdsprodukter för män. Men för bara några år sedan fanns det knappt något utbud alls. För att kunna få ner en rodnad efter en rakning kan man inte badda på starka produkter med alkohol i. Det krävs naturliga ingredienser med lugnande egenskaper.

Bulldog - En ny värld av hudvårdsprodukter för män

Bulldog är ett riktigt populärt varumärke som fokuserar helhjärtat på den manliga publiken. År 2005, när grundaren Simon Duffy bestämde sig för att dra igång Bulldog, fanns nästan inga naturliga hudvårdsprodukter för män. Detta var förbluffande för Simon som genast försökte leta rätt på bra produkter med naturliga ingredienser. Men utan resultat. Han anade att förmodligen fler män också var i behov av riktigt bra hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser och Bulldog föddes. Under åren som gått sedan 2005 har Bulldog vunnit flera priser för sina hudvårdsprodukter, förvånande? Nej, inte särskilt.

Hur kommer det sig egentligen att Bulldogs produkter verkligen känns sköna på huden? När Bulldog tar fram nya produkter använder de ofta en unik blandning av essentiella oljor, oljor med bra och helande egenskaper. Några exempel på oljor som Bulldog ofta använder är aloe vera, kamomill och grönt te-extrakt.  Alla de olika ingredienserna har sina individuella egenskaper som tillsammans blir en komplett lösning för huden.

Förutom naturliga oljor ingår givetvis många andra naturliga och skonsamma ingredienser som tillsammans bildar en effektivt, skonsam och skön produkt som passar männens hud. Förutom att Bulldog vill skapa hudvårdsprodukter som är skonsamma mot den manliga huden, värnar varumärket såklart även om djuren. Detta innebär att alla produkter från Bulldog är certifierade som "Cruelty Free". Det finns inga ingredienser från djur i produkterna, inte ens de vanliga ingredienserna lanolin och bivax. Bulldog vill att alla män ska kunna använda hudvårdsprodukterna och därför har de gjort dem lämpliga även för veganer.

De flesta män har någon slags hudproblem även om de inte är särskilt svåra. En del kanske har problem med pH-balansen i huden, andra har oljig eller torr hud. Oavsett vilken hud du har erbjuder Bulldog skonsamma lösningar för din hud. För män som lever i vårt nordiska klimat krävs lite extra vård av huden då vintrarna både är kyliga och torra. Huden får med andra ord utstå ett och annat. Se till att ta hand om din hud hela året och använd bra och vårdande produkter från Bulldog. Prova några av Bulldogs prisbelönta produkter och hitta en ny favorit! År 2014 vann de exempelvis Grooming Awards 2014 för "Bästa manliga hudvård".