Carmex

Originalet för dina läppar! Carmex läppbalsam är ett måste i allas sminkväskor, men också i bilen, på skrivbordet och på nattduksbordet. Du känner säkert igen den lilla, gula burken med läppbalsam i. Något som kanske inte alla har koll på är att de första burkarna tillverkades i grundaren Alfred Woelbings kök redan 1937. Sedan dess har den blivit en omtyckt go-to produkt, som är älskad av kändisar och make up-artister över hela världen. Carmex läppbalsam är helt klart både ett skönhetsmåste och en vardagsräddare!

Vårdar och lindrar läpparna - “Orginal Lip Balm” från Carmex vårdar och lugnar torra läppar tack vare sin unika formula med mentol och kamfer. Dess kylande, antiseptiska och lugnande effekt lindrar torra och spruckna läppar, och motverkar dessutom klåda och irritation.

Långvarigt skydd - Läppbalsamet innehåller även vårdande ingredienser så som sheasmör och bivax, vilket ger ett djupt och långvarigt skydd som återfuktar och förebygger torrhet. Tillsammans hjälper de till att mjukgöra och återställa dina läppar, samtidigt som det ger dina läppar skydd mot yttre påfrestningar som sol, kyla, vind och torrhet. Med Carmex läppbalsam kan du säga adjö till torra, spruckna och obehagliga läppar!