Kategorier
Filtrera
Chloé

Chloé

I Chloé-dofternas rosenträdgård avslöjar rosen sig själv i olika former, mer moderna än någonsin. Ett kalejdoskop av pudriga rosor; feminin, frisk och sexig. Fängslande dofter från det franska modehuset känd för en ungdomlig och modern anda.

Chloé

Chloé Nomade är en modern blommig chypré-doft, frisk och feminin med en "boyish" twist, för den självsäkra äventyrslystna kvinnan. Karaktäriseras av plommon, mossa, mirabelle-blommor och ren frisk fresia.

14 produkter från  Chloé

Chloé parfym med rötterna i Egypten

Chloé klingar franskt och även om företaget är grundat i Paris är grundaren själv född i Alexandria i Egypten. Gaby föddes år 1921 men flyttade till Paris 1945. Sju år senare lanserades Chloé. Vad som verkligen särskilde Chloé från andra modehus under den här tiden var att de erbjöd lyxig haute couture för alla, inte bara för de rika. Detta gav givetvis företaget en enorm publicitet och inte minst popularitet. Under åren som gick efter att företaget grundades har Chloé haft många framgångsrika designers. En designer som verkligen stod ut och som gjorde Chloé till ett av världens mest symboliska varumärken under 70-talet är ingen mindre än Karl Lagerfeldt.

Stilen som Chloé vill förmedla i både sina kläder, väskor, skor och sitt smink, är enkel men samtidigt elegant stil. Chloé är en ung kvinna med en glad själ som gör andra människor glada. Chloés enkla och eleganta stil har ofta bohemiska inslag, något som bidrar till "I don't care-attityden". För dig som letar efter hudvårdsprodukter, smink och dofter som verkligen håller vad de lovar, är Chloé rätt varumärke för dig. Man skulle kunna beskriva varumärket med olika bokstäver, exempelvis A för Artistic, B för Boyish och C för Confident. På det här sättet beskriver Chloé sig själva och vi kan inget annat än hålla med. När det kommer till smink, hudvårdsprodukter och parfymer är Chloé verkligen ett varumärke med sin egen stil. Just parfymerna är ofta romantiska samtidigt som de står för självsäkerhet. Detta är även något som återfinns i kläderna, skorna och väskorna från Chloé. Mycket av sminket från Chloé kommer i pudriga färger, färger som både framhäver din egen skönhet samtidigt som du själv kan sätta din egen prägel. Chloé tar inte över utan låter istället dig och din skönhet visa sig.
 

Vackra förpackningar från Chloé

När du går igenom vårt sortiment av produkter från Chloé kommer du förmodligen att imponeras av den fantastiska design som förpackningarna har. Från parfymflaskorna till läppstiften har alla Chloés produkter en vacker design som andas elegans och lyx. Detta är inget tomt löfte – även inuti förpackningarna väntar en upplevelse som heter duga. Med smink och dofter från Chloé kan du få känna dig själv som riktig prinsessa. Hitta det du söker snabbare genom att filtrera din sökning efter en viss egenskap, effekt, ett prisintervall eller en viss kategori. Du gör dina val till spalten på vänster sida. Njut av fantastiska dofter och hitta din egen favorit. Kanske är du också en Chloé-tjej?