Kategorier
Filtrera
d:fi

d:fi

d:fi står för ”modify” och hänvisar till det oförutsägbara modet. Det ska vara lätt för dig att ändra din attityd, utseende och livsstil. Produkterna är dryga, av högsta kvalitet och hjälper dig att själv styla håret som om du vore en frisör.

18 produkter från  d:fi

Skapa drömhåret med d:fi

En del vill ha spikrakt och blankt hår, andra vill få upp volymen på sina lockar, medan åter andra sliter med att skapa struktur i kort hår. Oavsett vilket resultat du vill uppnå, vilka förbättringar du vill se och vilken kvalitet på håret du önskar dig, kan d:fi hjälpa dig. Varumärket har gjort det tydligt för världen att riktigt bra hårvårdsprodukter inte behöver kosta skjortan. Tvärtom erbjuder d:fi väldigt hög kvalitet till riktigt bra priser. Genom åren som varumärket funnits har de lanserat många framgångsrika hårvårdsserier, ett exempel på en lyckad och omtyckt hårvårdsserie är d:sculpt – en serie med riktigt effektiva och bra hårvax. För dig som älskar struktur och ett mer lättarbetat hår har du förmodligen inte heller missat serien d:struct, en serie med hårvårdsprodukter som ger dig stadga och form i håret.

Håret är ett otroligt viktigt attribut för en persons utseende och något som snabbt skapar stor förändring. Kanske vill du inte göra något så dramatiskt som att klippa av ett långt hår eller gå från blont hår till svart hår. Men även en mindre förändring kan ge dig den nya, friska fläkt du letar efter. Kanske räcker det att börja balsamera ditt långa hår med d:fi conditioner, ett fuktgivande balsam som genast gör dina längder blanka och silkeslena. 

Från vax till rengöring – d:fi för alla hår


Det är egentligen inget att fundera på – d:fi är otroligt kända för sina hårvax. Hos oss kan du välja bland flera olika vax med varierande stadga, allt för att du ska hitta en produkt som ger dig en önskad effekt. För att håret ska bevara en bra kvalitet och vara starkt hela livet är det viktigt att använda bra schampon och balsam, något du hittar från d:fi. I sortimentet finns schampon och balsam som rengör på djupet och som samtidigt återfuktar riktigt ordentligt. Du kan vänta dig ett blankt hår, ett fall med volym och ett mer lättarbetat hår som du kan forma som du vill.

d:fi skapar hårvårdsprodukter som ska hålla hela dagen, hela natten. För dig som vill kunna gå till jobbet i samma frisyr som du sedan ska svänga loss i på dansgolvet är d:fi rätt val. Testa gärna d:fi hårsprayer som garanterat håller kalufsen på plats hela natten. Ditt hår är värt det bästa – unna dig själv bättre hårvårdsprodukter från d:fi och se förändringen.