DAY ET

Med ett brett utbud av accessoarer fokuserar DAY ET på tidlösa klassiker som ger tusentals designmöjligheter. DAY ET är ett fashion brand som fokuserar på hållbarhet och har en identitet som kretsar kring klassikern, Gweneth, som grundar sig i en föränderlig värld. "Det är var de kommer ifrån, vad som definierar dem - och det är så de formar dagen och morgondagen". DAY ET tror på att väskor ska bäras, användas och levas med, för en väska är inte bara en väska. Den tillhör din privata sfär och ditt hem när du är på resande fot. Det är där du har dina hemligheter, ditt liv och alla dina nödvändigheter. I all sin enkelhet är DAY:s necessärer din perfekta vapendragare som följer med dig genom varje fas i livet - oavsett om det gäller jobb, sport, resor.. DAY ET är med dig på varje destination i livet.

DAY ET

DAY ET är ett danskt varumärke som tillverkar hållbara väskor och necessärer. En DAY ET väska är stilren, klassisk och känns aldrig omodern. Hos Nordicfeel hittar du flertalet necessärer som kan följa med dig på weekendresan eller långväga. Den mest populära modellen från märket kallas Gweneth och finns i olika utföranden, som hjälper dig att organisera smink och skönhetsprodukter i en större väska. Det finns flera olika mått att välja mellan, bland annat 24 x 14 cm och 29 x 20 cm.

Vilka är DAY ET?

Namnet DAY ET har sitt ursprung från det franska uttrycket "et", vilket betyder "något extra". Varumärket fokuserar på alla som lever ett liv i rörelse och behöver ordning och reda. Väskorna är tillverkade i 100 % återvunnen polyester som är bra för klimatet. Det gäller både fodret på insidan och det yttre materialet.

Den återvunna polyestern fungerar precis som vanlig polyester men är gjord av petflaskor och annat spill från industrin. Väskorna bör inte tvättas annat än vid absoluta nödfall för att hålla sig så fina som möjligt och ska i så fall tvättas på en låg temperatur och lufttorka efteråt. Det finns både modeller i quiltat tyg och släta varianter. Du kan välja bland klassiskt svart eller nyanser av mörkblått vilket passar till det mesta. I sortimentet hittar du även andra nyanser som puderrosa.