Dermaceutic

Dermaceutic är utvecklat i Frankrike av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla hudproblem som tecken på hudåldrande, hyperpigmentering och orenheter. Serien erbjuder innovativa ce-märkta peelingsystem och cosmeceuticals, vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp.

Dermaceutic är ett av de första cosmeceuticalmärken att börja utveckla produkter med ingredienser så som hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra. Sedan dess har de varit ledande inom cosmeceuticalindustrin när det gäller att upptäcka nya effektiva kombinationer av ingredienser inom estetisk dermatologi. Produkterna testas i kliniska prövningar för att säkerställa effektivitet och säkerhet och Dermaceutic är idag det självklara valet för över 30,000 specialister inom estetisk dermatologi världen över.

Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare, slätare och renare hud med ökad lyster.

Om du använder andra hudvårdsprodukter som innehåller syror (till exempel AHA-syra), rekommenderas att ha uppehåll med dessa minst två veckor innan syror från Dermaceutic används. Använd ej syrabaserade produkter på solbränd hud, nyvaxad hud eller hud med sår. Vid mörkare hud (från phototyp 4 och uppåt) bör syror användas med försiktighet. Initialt kan en torrhet upplevas när du börjar använda syror. Även en utrensande effekt kan upplevas. Vid receptbelagda mediciner, rådgör med behandlande läkare innan användning. Undvik aktivt solande när du använder syror och retinol. Undvik användande av syror och retinol vid graviditet och amning.

18 Artiklar