DKNY Parfym

Det började med en jakt efter de perfekta jeansen och slutade med att ett modeimperium grundades. Donna Karan är modedesignern vars chica elegans och minimalism tar sig uttryck i både design och doft. Som en del av Donna Karans modeimperium grundades DKNY, Donna Karan New York. Varje doft från DKNY tar inspiration från staden som aldrig sover och de människor som bor där. DKNY:s dofter kännetecknas av friskhet och storstadens puls och riktar sig mot den unga urbana kvinnan.

DKNY parfym dam

Donna Karans mest kända doft, DKNY "Be Delicious", är berömd för sin lekfulla och fruktiga elegans med toner av äpple och melon. Den ikoniska äppelformade flaskan är en hyllning till New York, "The Big Apple", och har blivit en älskad symbol för märket.

Donna Karans doftkollektioner

Efter framgången med Be Delicious har Donna Karan introducerat flera uppföljare och nya varianter, utvidgat sitt sortiment med doftserier både för män och kvinnor. På NordicFeel hittar du ett brett utbud av Donna Karans Be Delicious-kollektioner samt en mängd andra spännande dofter från både Donna Karan och DKNY.

Perfekta presenter från Donna Karan

Donna Karans dofter är idealiska gåvor, omtyckta för sin unika blandning av modernitet och elegans. De utgör perfekta presenter att ge bort eller att unna sig själv.

Design och livsstil med Donna Karan

Donna Karan betraktar sig själv som en designer inriktad på livsstil, med fokus på komfort och funktionalitet. Hon är känd för sina enkla, men originella skärningar i jerseytyger, perfekta för alla tillfällen - hemma, på jobbet eller under en utekväll. Hon är upphovskvinnan bakom omlottklänningen i jersey och de heltäckande svarta strumpbyxorna, som idag är tidlösa klassiker i många kvinnors garderober.

Historien bakom DKNY

1997 köptes Donna Karan upp av LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton S.A. Sedan förvärvet har Donna Karan inte varit lika aktiv i företaget, utan har låtit andra designers ta över skapandet av kollektioner för både Donna Karan och DKNY.

Produktlinjer och samarbeten

Delar av företagets produktlinjer hanteras av andra aktörer, som Esprit för DKNY barnkläder och Estée Lauder för DKNY makeup. Varumärket inkluderar även heminredning, nattkläder och underkläder. Efter att ha minskat sitt engagemang i företaget har Donna Karan fokuserat på välfärdsfrågor och är idag en framstående filantrop inom modevärlden. Hon har grundat The Karan Weiss Foundation och Urban Zen, organisationer som arbetar för att främja kultur och stärka barns utveckling globalt, i nära samarbete med Clinton Global Initiative.

Utforska det breda utbudet av Donna Karans DKNY parfymer på NordicFeel och hitta den perfekta doften som passar din stil och personlighet.