Dsquared2

Dsquared2 är ett varumärke som står ut i mängden. Grundat i Italien 1996 av två kanadensiska bröder hade företaget till en början fokus på mode och design och Dsquared2 Fragrances tillkom först 2002. Dsquared2 parfym är full av energi och därför mycket populärt bland kändisar som Madonna, Rihanna och Christina Aguilera. Den första doften från varumärket, He Wood, kom 2007, följt av She Wood 2008. Parfymerna har som namnet antyder sin bas i träiga doftnoter och damdoften är dessutom lite pudrig.

Trädoft från Kanada erövrar Milano

Hos Nordicfeel finner du ett urval av de bästa dofterna från Dsquared2, bland annat Wood Pour Femme som lanserades 2019. Doften är träig, men har ändå många blom- och fruktnoter i sig: frukt som mandarin och hallon i toppen, jasmin, liljekonvalj och magnolia som hjärtnoter samt cederträ och andra ljusa träslag i botten.

Dsquared2 Wood Pour Homme som lanserades 2018 är en träig och blommig doft för män. Toppnoter är bergamott från Kalabrien, citroner från Sicilien och mandarin, som hjärtnoter finner man ingefära, viol och kardemumma samt ljusa träslag, vetiver och ambroxan i botten. Wood för män har träets karaktäristiska egenskaper: styrka, struktur och komplexitet. Både herr- och damdoften är gjord för moderna män och kvinnor som är säkra och sensuella, som lever ut sina drömmar och som är nyfikna på allt nytt.