E+46

E+46 är ett svenskt varumärke inom hårvård. Namnet står för E som i Elements och + 46 är landsnumret till Sverige när man ringer från utlandet. Varumärket vill spegla dagens trender inom hårvård och tillhandahålla svensktillverkade hårvårdsprodukter av hög kvalitet som unga, moderna och medvetna människor kan använda. Hos Nordicfeel hittar du E 46 vax och E+46 Xtreme fiber produkter från företaget, produkter till bra priser som du kan använda i din regelbundna hårvårdsrutin.

Vax som är lätt att använda

Om du vill börja med ett klassiskt lättarbetat E+46 Wax kan du prova Classic Paste, som både ger volym och textur. Fördelen med detta vax är att det är lätt att skölja ur och passar alla hårtyper. Alla produkter är gjorda av noggrant utvalda ingredienser och går även utmärkt att använda om du har känslig hårbotten.

Om du istället är ute efter ett torrt vax som är perfekt för kort och halvlångt hår så är E+46 Xtreme Fiber ett bra alternativ. Vaxet ger maximal styrka och volym och hjälper dig att skapa den frisyr som du önskar. Alla produkter från E+46 är fria från parabener och sulfater och inte heller testade på djur. Från E+46 hittar du även Beach Spray, en saltvattenspray som gör håret lätt att styla och som ger en extra struktur till hår som behöver lite omvårdnad.