EcoTools

EcoTools är ett varumärke som tillhandahåller redskap för skönhets- och kroppsvård, som exempelvis borstar, svampar och spa-föremål. Här hos Nordicfeel erbjuder vi EcoTools borstar och svampar både enskilt förpackade eller i kit. EcoTools Sponge är blenders som gör det enkelt att lägga makeupen och du avgör själv om du vill använda den våt eller torr. EcoTools Brush är fina sminkborstar som du använder när du ska sminka dig och vill ha ett perfekt resultat.

Veganska sminkredskap av hög kvalitet

EcoTools vision är att rena sminkprodukter ger en ren planet och med det menar man att produkterna ska vara så bra producerade som möjligt och inte innehålla onödiga tillsatser. Sminkborstar och blenders från EcoTools är framställda av borst där inga djur kommit till skada, återvunnen bambu och återvunnet aluminium. Varumärket är helt veganskt, cruelty-free och testar heller inte på djur. Även förpackningarna är till 88 % nedbrytbara.

Hos Nordicfeel hittar du bland annat Classic Flat Foundation Brush, en ekologisk sminkborste som är den ultimata borsten för att applicera flytande foundation och skapa en perfekt makeup-bas. Börja i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt mot hårfästet. Eftersom borsten är något platt till formen lämnar den inte efter sig några kantspår. Om du inte har provat en kabuki-borste tidigare kan du nu testa en från EcoTools. Borsten passar lika bra till flytande makeup som till puder, bronzer och rouge - valet är ditt!