Formula 10.0.6

Har du problem med en obalanserad hy i form av blemmor, fet hy och orenheter? Då kan Formula 10.0.6 vara något för dig. Hudvårdsserien är baserad på naturliga ingredienser och speciellt framtagen för ung hud. Tanken bakom denna hudvård är att med hjälp av de läkande ingredienserna hos växter, bland annat vitamin A, kunna behandla oren problemhy hos yngre personer. Varumärket erbjuder kroppsvård av hög kvalitet och hos Nordicfeel hittar du ett bra urval av deras mest populära produkter.

Effektiv och naturlig hudvård

Formula 10.0.6 grundades 1933 och är fortfarande ett familjeägt företag som följer moderna etiska principer, som att inte testa sina produkter på djur. Sortimentet är till stora delar veganskt och fokus ligger på hälsosamma produkter med bland annat vitamin B, som både är bra för huden och för djur och natur.

Formula 10.0.6 är effektiv hudvård som erbjuder allt från ansiktskrämer, rengöring och ansiktsmasker som är både återfuktande och som rengör på djupet. Ingredienserna hämtas från växtriket så som avokado, kokos, blåbär, tranbär, gurka, citron, tee tree, granatäpple, grapefrukt, papaya och många fler. De hälsobringande frukterna innehåller mängder av mineraler och vitamin C som ger en riktig energiboost till din hud! Prova Formula 10.0.6 Draw It All Out Peel Mask, en peel-off mask som rensar bort alla orenheter och gör huden underbart ren och fräsch.