Geir Ness

Varumärket Geir Ness är precis som det låter, grundat av den norska Parfymhandlaren Geir Ness. Redan i ung ålder bestämde sig Geir för att flytta till Los Angeles och följa sin dröm om att bli skådespelare. Hans nordiska utseende och dialekt fick snabbt uppmärksamhet i Los Angeles och han fick ofta frågan vart han kom ifrån, samt vilka dofter som härstammar från Norge.Geir insåg att Norge inte hade en egen doft, och bestämde sig för att bli den första norska parfymtillverkaren i världen. Hans mamma, Laila, var en stor förebild och inspiration för Geir, och hans första parfym fick därför namnet “Laila”. Han skapade sedan herrdoften Geir - The Power of Norway, som även den blev en stor succé.

Laila - The Essence of Norway Inspirerad av norsk natur med fjäll, fjordar och växtlighet får parfymen Laila sin underbara doft. Man kan nästan säga att parfymen är “Norge i en flaska”. En frisk och naturlig doft innehållande naturliga oljor och lavendel. Parfymen är fri från syntetiska tillsatser och blandas samman med din huds egna oljor så att doften håller sig fräsch hela dagen.

Geir - The Power of Norway Geir är en frisk och naturlig parfym som baseras på naturliga oljor från skogsblad, örter och lavendel. En ren och maskulin doft som är svår att inte tycka om.