Hismile

Hismile är en av världens mest avancerade tandblekningprodukter för hemmabruk. Här hos Nordicfeel hittar du tandblekningskit från Hismile Sverige, som ger dig vitare tänder på bara 10 minuter. När du handlar tandblekning från Hismile teeth Sverige kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet som ger ett mycket bra resultat. För att få vitare och renare tänder kan du använda olika produkter ur sortimentet som tandblekning, tandkräm och munskölj.

29 Artiklar
(7)
Hismile
V34 Colour Corrector
30 ml
Hismile
Watermelon
Toothpaste 60 g
-5%
product.value
Hismile
Whitening Duo
Colour Corrector 30 ml + Whitening Powder 12 g
productTagText
Hismile
Strawberry Toothpaste
60 g
Hismile
Glostik Tooth Gloss
4 ml
Hismile
Grape Bubblegum Toothpaste
60 g
Hismile
Smooth Mint
Toothpaste 60 g
Hismile
PAP+ Teeth Whitening Pen
3 ml
Hismile
Mango Sorbet
Toothpaste 60 g
(1)
Hismile
PAP+ LED Teeth Whitening Kit
6 x 4,2 ml
Hismile
PAP+ Whitening Strips
14 pcs
Hismile
iD Stain Eraser
63 ml
Hismile
Peach Iced Tea
Toothpaste 60 g
Hismile
PAP+ Whitening Powder
Simply apply, dip, brush for a whiter & brighter smile 12 g
Hismile
Vanilla Toothpaste
60 g
Hismile
Red Velvet Toothpaste
60 g
Hismile
PAP+ Teeth Whitening Pods
6 x 4,2 ml
Hismile
Banana Toothpaste
60 g
Hismile
Coconut Whip
Toothpaste 60 g
Hismile
PAP+ Mouthwash
30 ml
Hismile
V34 Colour Corrector Foam
45 ml
(1)
Hismile
V34 Colour Corrector Powder
12 g
Hismile
Teeth Whitening Refills
6 x 3 ml
Hismile
Teeth Whitening Primer
3 ml
Hismile
PAP+ Toothpaste
40 g
Hismile
HA5 Hyaluronic Gum Serum
30 ml
Hismile
HA5 Hyaluronic Gum Mouthwash
290 ml
Hismile
NHpro Enamel Care
A concentrated formula, designed to target & manage sensitivity 30 ml
Hismile
Teeth Whitening Kit
6 x 3 ml

Hismile

Hismile är varumärket som förändrar en konservativ bransch med nästa generations innovativa produkter, ingredienser och teknologier. Hismile är för alla er som vill få ett vitare leende och samtidigt ta hand om tänderna på bästa sätt. Det är enkelt, bekvämt och säkert att använda våra produkter eftersom vi har en nolltoleranspolicy mot att orsaka skador på tänderna såsom smärtande ilningar och slitage på emaljen. Vi på Hismile arbetar kontinuerligt med att utveckla nya innovationer. Ett exempel på flera års intensiv forskning är ingrediensen PAP+, ett genombrott inom peroxidfri tandblekning. Denna högkoncentrerade, ytterst skonsamma och helt peroxidfria formula orsakar inga skador på tändernas naturliga struktur utan reagerar uteslutande på beläggningar och fläckar. Smile Care – like Skin Care but for teeth.

Vegansk tandblekning utan onödiga tillsatser

Att använda Hismile tandblekning för att bleka sina tänder har många fördelar, det kan man även se när man läser några Hismile review av personer som använt produkterna. Konceptet bygger på noggrann forskning och är dermatologiskt testat samtidigt som det varken innehåller alkohol, parabener eller andra onaturliga tillsatser. Produkterna är veganvänliga.

När du bleker tänderna med Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit får du hem en box med 6 behandlingar. Tydliga instruktioner medföljer och en behandling tar cirka 10 minuter. Boxen innehåller paste som du ska stryka på en skena som ska placeras i munnen. I boxen finns också en liten LED-lampa som du ska sätta över skenan. Den verksamma formulan är fri från väteperoxid och bleker på ett snabbt och skonsamt sätt dina tänder. För att förlänga effekten av behandlingen kan du använda tandkräm och munskölj från samma märke som du också hittar hos Nordicfeel.