hth

Har du problem med torr hud, både i ansiktet och på kroppen? Då kan HTH kräm vara något för dig! HTH är en svensk, helt vegansk serie med produkter som främst är framtagna för att vårda torr hud. Namnet är en förkortning av Hjälper Torr Hud och hos Nordicfeel kan du köpa både HTH Body Lotion och HTH ansiktskräm ur deras sortiment. Denna svenska klassiker förenar ingredienser av hög klass med omsorg om djur och natur.

HTH - krämer som lika bra för huden som för naturen

Alla krämer och lotioner från HTH är Svanenmärkta, vilket innebär att de är av bra kvalitet samt uppfyller höga krav vad gäller miljö och klimat, Dessutom har de en märkning från Vegan Society. Verksamma ämnen i krämerna är karbamid som ger huden fukt och gör den mjuk samt mjölksyra som gör den len och behaglig.

HTH Original Lotion finns både som milt parfymerad och som oparfymerad. Det finns även en intimtvätt från HTH, Intimate Mild Wash, som är utvecklad för den känsliga huden i underlivet och som bevarar PH-balansen. Produkten innehåller aloe vera, vars lugnande egenskaper dämpar irritation och eventuell svullnad. Om du behöver mer intensiv hudvård kan du prova HTH Skin Repair som återfuktar och reparerar din hud samtidigt som den ger skydd. Krämen kan med fördel användas av dig som har mycket torr hud eller andra hudproblem.