K18 hårvårdsguide

Få tillbaka livet i ditt hår

Vårt hår utsätts dagligen för påfrestningar som sol, styling och miljöpåverkan och det kan leda till skador på polypeptidkedjan – hårets grund. För att återställa hårets hälsa och styrka är K18 Peptide Prep Detox Shampoo och Leave-In Molecular Repair Hair Mask den ultimata duon.

Polypeptidkedjan och skadorna
Polypeptidkedjan är hårets byggstenar och skador på denna struktur uppstår ofta genom dagligt slitage. Detta kan leda till försvagat hår, brist på glans och minskad styrka. Skador på håret kan uppstå av olika anledningar, såsom kemisk exponering, värmestyling, miljöpåverkan och mekaniskt slitage.

Förberedelser för reparation
För att maximera effekten av reparationen är det viktigt att börja med en ren bas. K18 Peptide Prep Detox Shampoo ger effekter utöver det vanliga – det rengör håret på djupet, tar bort orenheter och ger den perfekta grunden för reparation. Detta detoxschampo är perfekt för att förbereda ditt hår på ett sätt som gör att hårmasken kan leverera imponerande resultat.

Permanent reparation på 4 minuter
Mittpunkten i denna reparationsserie är K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask. Den unika K18 Biomimetic Peptide penetrerar hårets cortex och reparerar skador permanent på bara 4 minuter. Resultatet är direkt synligt: ​​starkare, mjukare och glansigare hår.

Skydda ditt hår från dagligt slitage

Varje dag utsätts vårt hår för påfrestningar som solens UV-strålar, miljöpåverkan och mekaniskt slitage från stylingverktyg. I kampen för att bevara hårets hälsa är K18-duon – Peptide Prep, pH Maintenance Shampoo och Damage Shield Protective Conditioner – din bästa försvarslinje.

Behåll ditt hårs balans
För att bevara hårets balans är K18 pH Maintenance Shampoo den perfekta partnern. Den skonsamma rengöringen bibehåller hårets naturliga pH-värde samtidigt som den skyddar mot dagligt slitage. Efter användning kommer håret att kännas rent, fräscht och redo att möta dagens påfrestningar.

Avsluta med skydd
Avsluta hårtvätten med K18 Damage Shield Protective Conditioner – din nödvändiga sköld mot slitage. Detta balsam ger en djup, skyddande behandling med K18 Biomimetic Peptide, och stärker håret mot stress. Resultatet är ett silkeslent, glänsande hår som klarar vardagens utmaningar.

Kraftfull duo för daglig användning
Denna kraftfulla duo är designad för att användas mellan djupreparations-behandlingar med K18 Detox + Mask, för att skydda håret från dagligt slitage. Genom att boosta ditt hår med grundlig reparation var tredje till fjärde tvätt, kan du använda denna duo i resten av dina hårtvättar. Värt att notera är att K18 pH Maintenance Shampoo är en certifierad mikrobiomvänlig formula som är skonsam nog för daglig användning och ger exceptionell vård även för irriterad hårbotten.

Magiskt elixir för en frissfri glans

Kämpar du med friss och är på jakt efter ett magiskt elixir som kan lösa det? Då är K18 Molecular Repair Hair Oil din räddning. Denna hårolja ger inte bara omedelbar friss-kontroll, den reparerar också den underliggande skadan som orsakar friss.

Direkt motverkan av friss
K18 Molecular Repair Hair Oil är speciellt framtagen för att direkt motverka friss när den appliceras. Applicera några droppar i handflatan, fördela jämnt genom håret och njut av omedelbar friss-reducering. Ditt hår kommer att tacka dig med en silkeslen och glänsande finish.

Reparerar skador som orsakar friss
Det unika med denna hårolja är dess förmåga att gå längre än att bara tämja friss. K18 Molecular Repair Hair Oil tränger djupt in i håret för att reparera specifika skador som orsakar friss. Oljan ger en hållbar lösning genom att stärka håret från insidan.

Dynamisk duo för ultimat vård
Kombinera K18 Molecular Repair Hair Oil med K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask för den ultimata vården. Applicera masken först för att ge ditt hår en djup reparation, avsluta sedan med håroljan för att låsa in fukt och glans. Denna dynamiska duo ger ditt hår en komplett behandling, från reparation till styling.