MOOD

Dags för en förändring? Med MOOD hårfärg kan du med lätthet färga håret hemma och få ett professionellt resultat. MOOD finns i en mängd olika färger som går från ljust till mörkt. I sortimentet hittar du även blekningar som finns i både kalla och varma nyanser. MOOD blekning kan bleka ditt hår i upp till 8 nyanser ljusare. Testa MOOD Pärlblond - en av storfavoriterna! MOOD Pärlblond bleker ditt hår upp till 3 nyanser ljusare och ger dig en kall, blond färg. Alla hårfärgerna innehåller närande och djupgående ingredienser som vårdar och ger intensiv glans.

MOOD Hårfärg

MOOD hårfärg är ett populärt val då du får en högkvalitativ produkt till ett mycket bra pris. Välj mellan ett stort antal färger från ljusaste blont till svart. Hårfärgerna är permanenta och täcker grått hår väl. Med en ny färg på håret kan du förändra ditt utseende som du själv vill ha det.

Glansigt hår med MOOD blekning

Med en MOOD blekning blir håret inte torrt och glanslöst som man skulle kunna tro, utan istället tvärtom. Blonderingsprodukter från MOOD har det unika komplexet multitechnology, som ger naturlig färg och glans till ditt hår. MOOD Pärlblond ger en snygg blekning som stärker håret. Den täcker effektivt grått hår för ett jämnt resultat. Blekningen blandas med en gel som gör den lätt att applicera.

Få en snygg look med MOOD Askblond

Om du är ute efter en mer diskret men ändå riktigt snygg hårfärg som dessutom ger glans och lyster åt ditt hår kan du välja MOOD Askblond. Det är också en perfekt uppfräschning för dig som ligger nära hårtonen naturligt. Allt du behöver ingår i förpackningen och med hårfärg från MOOD kan du enkelt färga ditt eget hår utan krångel.

Hårfärg från MOOD i olika röda nyanser

Märket erbjuder förutom blonda nyanser även ett stort urval av hårfärg med röda nyanser. Välj MOOD Intense Red för en intensiv och iögonfallande look. För en mörkare röd ton kan du istället satsa på MOOD Intense Mahogany, en mer rödbrun nyans. Om du har mycket långt hår bör du använda två förpackningar hårfärg för att få ett bra slutresultat.

MOOD Ultrablond - välj din nivå av blekning

En hårblekning kan se ut på flera sätt, du kan antingen bleka många nyanser eller lite färre. MOOD Ultrablond bleker ditt hår upp till 6 nyanser och ger ett skimrande blont resultat. Väljer du istället MOOD Silver Blond bleks ditt hår i upp till 7 nyanser, med samma fantastiska resultat. I alla blonderingar från MOOD medföljer en anti-yellow efterbehandling för att motverka att blekningen ger gula toner. Du kan också välja att göra blonda slingor med MOOD Highlights X-tra.

Köp hårfärg från MOOD för ett hållbart resultat

Oavsett vilken färg eller nyans du väljer av MOOD hårfärg kan du alltid räkna med ett hållbart resultat. En permanent färg ska inte blekas redan efter några tvättar. Med hårfärg från MOOD får du 100 % täckning av gråa hår och ett långvarigt, snyggt resultat. Framgången beror på en mjukgörande formula som lämnar håret välmående och lent.

Vi har ett brett sortiment med MOOD hårfärg

Hos Nordicfeel hittar du ett stort utbud av MOOD hårfärg. Vi har allt från blekningar i olika nyanser, till mörkbruna och svarta toner. Prova MOOD Intensive Copper för ett snyggt, eldigt resultat, eller MOOD Black Violet för ett svart hår som skiftar i lila. Med rätt hårfärg kan du uttrycka din personlighet och skräddarsy din look. MOOD hårfärg låter dig färga håret gång på gång utan att ta skada.

Handla MOOD hårfärg hos Nordicfeel

När du köper MOOD hårfärg på nordicfeel.se behöver du inte betala någon fraktavgift och även returer sker kostnadsfritt. Vi levererar dina varor snabbt för att du ska slippa vänta på dina produkter. Välj den hårfärg som passar dig och köp så många förpackningar du behöver. Säg hejdå till gråa hår och välkomna ett glansigt, mjukt hår i en färg som varar länge.