Oxygenetix

Oxygenetix är ett amerikanskt märke inom avancerad hudvård som erbjuder olika typer av skönhetsprodukter så som fuktgivande krämer och foundations. Hos Nordicfeel hittar du foundations av mycket hög kvalitet och i olika nyanser så att du ska hitta en som exakt matchar din egen hudton. Formulan passar alla hudtyper och är speciellt anpassad för att vara verksam mot både torr, oljig hy och blandhy. Även du som har känslig hy kan använda denna foundation då den har en lugnande effekt.

Hudvård som ger resultat

Oxygenetix är skönhetsvård som är framtagen med hjälp av hudläkare och forskare vilket garanterar ett mycket bra resultat när du använder produkterna. En vanlig utmaning med foundations kan vara ett de täpper till porerna, men Oxygenetix Foundation Ivory med SPF 25 som du hittar här hos Nordicfeel låter din hud andas. Dessutom främjar den tillväxten av collagen och elastin i huden.

En foundation från Oxygenetix garanterar optimal täckning och verkar lugnande och läkande på irriterad och känslig hud. Makeupen varken rinner eller kletar och sitter i hela dagen. Produkterna är dessutom fria från parabener, veganska och cruelty-free. Med denna makeup kan du dölja små skavanker som ärr och akne samt få den finish som du önskar. Applicera den med hjälp av en sminkborste eller använd fingertopparna om du föredrar det. Den lätta formulan släpper igenom upp till 70 % syre till hudcellerna, vilket har gett produkten dess namn - Oxygen.