Piz Buin

Är du på jakt efter en solkräm som både ger tillräckligt med skydd samtidigt som det återfuktar din hud? Då kan Piz Buin vara något för dig. Varumärkesnamnet kommer från ett berg i Alperna som utgör den naturliga gränsen mellan Österrike och Schweiz och produkten togs ursprungligen fram för att skydda bergsbefolkningen mot den starka solen. Idag är Piz Buin After Sun och de övriga produkterna som Piz Buin 30 några av världens mest kända och sålda varumärken inom solskydd.

Pionjär inom solskydd

Piz Buin var först med att tillföra solskyddsfaktor (SPF) i sina produkter 1962 och med att 10 år senare göra dem vattenfasta. Resten är historia och idag kan du handla after sun, solkräm och sololjor och mycket mer från det välkända varumärket. Hos Nordicfeel erbjuder vi ett välsorterat urval av de bästa solprodukterna.

Som en hyllning till sitt ursprung finns PIZ BUIN Mountain Suncream SPF 30, originalkrämen från de schweiziska Alperna, fortfarande kvar i sortimentet. Förutom solskyddsfaktorn innehåller den ikoniska krämen även glycerin som skyddar mot sträng kyla och vind. Den praktiska förpackningen gör den enkel att ta med sig på tur i fjällen. För den som hellre åker till sydligare breddgrader kan Tan & Protect Tan Intensifier Sun Lotion SPF30 komma väl till pass. Sollotionen både skyddar din hud samtidigt som den intensifierar din solbränna.