Kategorier
Filtrera
Real Techniques

Real Techniques

Systrarna och makeup-artisterna Samantha och Nicola Chapman står bakom Real Techniques som gjort att alla kan ha råd med sminkborstar i bra kvalitet. Varumärket är lyxigt och innovativt men samtidigt prisvärt. Alla borstar är veganska och innehar en PETA certifiering.

34 produkter från Real Techniques

Real Techniques – Borstar med kvalité

Samantha Chapman och systern Nicola står bakom det otroligt populära varumärket Real Techniques. De växte båda upp i England och har alltid omringats av smink ända sen barnsben. I samband med sin Youtube-kanal Pixiwoo®, där de gav råd om makeup, upptäckte de, att det finns en marknad som saknas. De borstar som alla kvinnor dagligen behöver för att applicera sitt smink, hade inte tillräckligt bra kvalitét. 
De tog saken i sina egna händer och märket Real Techniques föddes. Plötsligt fanns det något unikt, praktiskt men också lyxigt som varje kvinna lätt kunde förenkla sitt liv med. Den ambitiösa sminkaren hittar de produkter i Real Techniques, som är gjorda för att smeka huden och få fram den lyster alla förtjänar! 

Samantha och Nicola Chapman inspirerades av sin egen moster som jobbade som makeup-artist. Hon hade superkända kunder som David Bowie och Princess Diana och flickorna följde noggrant hur den rätta tekniken fick skönheten att lysa fram. Passionen för smink föddes med andra ord väldigt tidigt och det var klart och tydligt att de båda ville följa mosterns fotspår.
Efter 2 års utbildning som makeup-artist, började Samantha tillsammans med Nicole, lära ut sminktekniker. 2011 föddes Real Techniques, vars syfte är på ett enkelt och lyxigt sätt, att applicera makeup med hjälp av sminkborstar av högsta kvalitet. 

Det sägs att det första som var och en av oss tittar på är ögonen. Vi har konstant ögonkontakt med våra nära och kära men också med främlingar på stan. Hur sminket ser ut, är en viktig del av den ögonkontakten. 
När en borste appliceras på huden ska den i princip inte ens kännas utan bara glida längs ansiktet och smeka det medan en produkt enkelt appliceras på plats. Ögonen som i allmänhet är extremt känsliga, gnistrar upp när den mjuka borsten från Real Techniques berör området. Ögonskuggan appliceras med en jämn takt, vilket gör att sminket ser ut att ha samma touch som av en professionell makeup-artist. För att uppnå bästa resultat finns det till exempel kit, där alla borstar för vardagligt smink ingår. Många av dessa kan användas för flera olika ändamål som exempelvis Retractable Kabuki Brush som funkar till minderalfoundation, puder, bronzer och rouge.
Borstarna är gjorda av taklon som är ett djurvänligt syntetiskt material. Samantha och Nicole har tänkt ut allt. De har gjort en enkel färgskala så att även nybörjaren kommer igång smidigt direkt från början: guld: bas, lila: ögon och rosa: slutfinish. Enklare än det här kan det inte bli! 

Tack vare Real Techniques, har sminkets applicering, blivit ännu lättare och snabbare, för den där slutfinishen alla strävar efter!
När du vill vara vacker, är det viktigaste förutom själva sminkprodukterna, verktygen. De fulländade produkterna för dina ögons lyster, kindens mjuka rodnad hittar du här på Nordic Feel. Var du än är, eller vart du än är på väg!
Ta del av produkterna idag och spara tid med dessa fantastiska borstar, i din makeup-rutin!